Τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο

Τη Δευτέρα προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος, με παροδικές

νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Την Τετάρτη ανήμερα της Παναγίας θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και πιθανός μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως βορειοδυτικά.. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Την Πέμπτη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και πιθανός μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία:δεν θα αλαλάξει σημαντικά.

Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βορειοδυτικά. ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Παρακάτω θα παρουσιάσουμε την τάση του καιρού με τα μετεωγράμματα Αθήνας Θεσσαλονίκης και Άνδρου για το επόμενο 10ήμερο.

Είναι εμφανής η διατήρηση του σχεδόν αίθριου καιρού και στις 3 περιοχές και η εξασθένηση των ανέμων από Δευτέρα έως και Παρασκευή .

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι άνεμοι θα ενισχυθούν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα φτάσουν γεμάτα τα 7 μπ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο H προοπτική του πεδίου των ανέμων από τις 12 έως και τις 19 Αυγούστου περιγράφεται στα 3 Video που ακολουθούν.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο 13 - 19 Αυγούστου

Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο 13 -19 Αυγούστου


Οι άνεμοι στο Ιόνιο 13 - 19 Αυγούστου

Keywords
Τυχαία Θέματα