Θύμα ληστείας γνωστή δημοσιογράφος: "Με έδεσε, με χτύπησε μπροστά στο παιδί μου"

Σοκάρει η μαρτυρία της δημοσιογράφου Κάτιας Νιακάρη, που το βράδυ της Τρίτης έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της και μπροστά στο 2,5 ετών παιδί της. Το παιδί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.

«Είναι δύσκολες στιγμές. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του παιδιού μου» δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» η δημοσιογράφος.

«Ήταν 9 το βράδυ, μόλις είχα γυρίσει από την δουλειά. Πήγα να κοιμίσω το παιδί, άκουσα ένα θόρυβο και είδα έναν άνδρα στο σαλόνι. Σηκώθηκε το παιδί.

Του είπα ότι δεν είχα λεφτά απλά να μην κάνει κακό στο παιδί. Γύρισα να πάρω αγκαλιά το παιδί, με χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Δεν θυμάμαι αν κρατούσε όπλο ή κάτι άλλο. Μου έδεσε τα χέρια με σεντόνι, μου έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα. Ζητούσε επίμονα λεφτά. Το παιδί έβλεπε τα πάντα, έκλαιγε, φώναζε "μαμά". Προσπάθησα να πω στο παιδί ότι παίζουμε ένα παιχνίδι, ήμουν μέσα στα αίματα. Ήταν πολύ δύσκολο. Με χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο» ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο δράστης έφυγε, εκείνη κατάφερε να λυθεί μετά από δύο ώρες και τότε κάλεσε σε βοήθεια. Γείτονάς της που την άκουσε, κάλεσε την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κακοποιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα