Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Σχετικά ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου του λεκανοπεδίου, με την αργία στον Δήμο Αθηναίων για τον εορτασμό του πολιούχου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, να συμβάλει στην σχετική αποσυμφόρηση του κέντρου.

Μικροπροβλήματα συναντάμε στην Λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, από την Αλίμου έως την Καραϊσκάκη. Μικρή δσκλία παρουσιάζει και η άνοδος της Συγγρού από την έξοδο της Καλλιρόης μέχρι την

Πετμεζά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ σήμερα Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στο κέντρο της ΑΘήνας στο Κολωνάκι, λόγω του εορτασμού του Πολιούχου της πόλης των Αθηνών και της λιτανείας της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση οχημάτων στους δρόμους περιφερειακά του Αγίου Διονυσίου, ενώ από τις 16:00 το απόγευμα έως το τέλος της εκδήλωσης, σταδιακά θα δικοπή η κυκλοφορία στις εξής οδούς του δήμου Αθηναίων:

-Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομήρου και της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας.

-Δημοκρίτου, στο τμήμα του μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.

-Λυκαβηττού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.

-Σέκερη, σε όλο το μήκος της.

-Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.

-Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυκαβηττού και Κανάρη.

-Κανάρη, σε όλο το μήκος της

Keywords
Τυχαία Θέματα