Σαμανός κρατούσε όμηρο και βίαζε για 15 χρόνια μια έφηβη

Ηλικιωμένος σαμανός στην Ινδονησία κρατούσε όμηρο μια νεαρή γυναίκα, για 15 χρόνια -από την ηλικία των 12 χρόνων-, σε σπηλιά και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Στη σύλληψη του, ο 83χρονος μάγος, εκπρόσωπος αρχέγονης, παγανιστικής θρησκείας είπε πως "είχα καταληφθεί από το πνεύμα νέου αγοριού".

Η κοπέλα κρατείτο σε σπηλιά, στο κέντρο του νησιού Sulawesi, στην περιοχή Tolitoli, που είναι λιμάνι και έχει 211.283 κατοίκους. Η αδελφή της ειδοποίησε τους γείτονες πως η "Η" ήταν κοντά. Σύμφωνα με την Jakarta Post, η αδελφή του θύματος είχε παντρευτεί το γιο του σαμανού. Ο τελευταίος είχε δικαιολογήσει την εξαφάνιση της 12χρονης, λέγοντας στους γονείς της πως είχε πάει στην Jakarta για δουλειά.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και βρήκε μια γυναίκα που σήμερα είναι 28 χρόνων, σε βραχώδη σχισμή στη ζούγκλα. Εκεί βρισκόταν, από την εξαφάνιση της, το 2003. Τα βράδια ο 83χρονος την πήγαινε σε καλύβα κοντά στο σπίτι του.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής, Muhammad Iqbal Alqudusy είπε πως ο 83χρονος είχε δείξει στο νεαρό κορίτσι τη φωτογραφία ενός αγοριού, ονόματι Amrin "που εκείνη πίστευε πως είναι ο φίλος της και την έπεισε ότι το πνεύμα του νεαρού είχε καταλάβει το σώμα του. Από την αρχή, βίαζε το κορίτσι, το οποίο πίστευε πως κάνει έρωτα με τον Amrin. Εκείνος επιμένει πως είχαν σεξουαλικές σχέσεις από το 2008". Ο σαμανός κατηγορήθηκε για αδικήματα, σύμφωνα με τους νόμους για την προστασία των παιδιών. Η μέγιστη ποινή φυλάκισης που μπορεί να του επιβληθεί είναι τα 15 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα