Ποια μεγάλα ονόματα υπογράφουν συμβόλαιο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ;

Γιατί μια μεγάλη ομάδα δε φτάνει μόνο να είναι καλύτερη στο γήπεδο και να κερδίζει, αλλά να δίνει συνεχώς περισσότερα σεαυτούς που την έχουν επιλέξει. Έτσι, όπως με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, που «υπέγραψε» με την κορυφαία ομάδα, η ZeniΘ υποδέχεται στους κόλπους της μια πλειάδα δημοφιλών προσώπων από τον χώροτης δημοσιογραφίας, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του θεάτρου.

Κορυφαίοι παίκτες της ελληνικής showbiz θέλουν να κερδίζουν στην «έδρα» τους – αφού όλοι εμπιστεύονται τη

ZeniΘγια την ενέργεια του σπιτιού τους - και μοιράζονται με το ελληνικό κοινό τηνεμπειρία τους, σε συνέχεια της ανατρεπτικής καμπάνιας επικοινωνίας τηςεταιρείας. Τα νέα μέλη της κορυφαίας ομάδας θα ενημερώνουν το κοινό τους μέσααπό τα κοινωνικά τους δίκτυα για προσφορές σε φυσικό αέριο και ρεύμα, τιςπρόσθετες υπηρεσίες αλλά και τις ψηφιακές δυνατότητες εξυπηρέτησης πουπροσφέρει η εταιρεία.

Τα ονόματα της κορυφαίας ομάδας θα ανακοινώνουν σταδιακά τη συμμετοχή τουςμε μια σειρά posts στα social media της ZeniΘ αλλά και σταπροσωπικά κανάλια τους, καθώς έρχονται να προστεθούν στους εκατοντάδες χιλιάδεςπελάτες της εταιρείας, που την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκεςτους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ δήλωσε σχετικά: «Είναιχαρά και τιμή μας ο κόσμος να μας δείχνει την εμπιστοσύνη του και να τονυποδεχόμαστε στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ. Σε μια ομάδα που όλοι είναι σημαντικοί και ο καθένας από τουςεκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας ξεχωριστός για μας. Τα νέα μέλη της ομάδας μαςθα φροντίζουν να ενημερώνουν το ελληνικό κοινό για τα καινοτόμα προϊόντα μας σεφυσικό αέριο και ρεύμα και τις υπηρεσίες μας ανάμεσα σε άλλα, αφού θα ταγνωρίζουν και οι ίδιοι από πρώτο χέρι. Γιατί όλα στη ΖeniΘ είναι θέμαεμπιστοσύνης και η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες της. Ηπρόσκλησή μας είναι πάντα ανοιχτή και προσπαθούμε, μέσα από σκληρή δουλειά, όλοιοι Έλληνες να μας γνωρίσουν, να μας εμπιστευτούν και να έρθουν στην κορυφαίαομάδα ενέργειας».

Μείνετε συντονισμένοι στα social media της ZeniΘ για να γνωρίσετε τα νέα μέλη της κορυφαίας ομάδας!

Η άρτια καταρτισμένη ομάδα της ZeniΘπαραμένει στο πλευρό των πελατών της μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύουτης εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call στο www.zenith.gr, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321. Ακόμη, μετη χρήση της online υπηρεσίας MyZeniΘ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα online εξόφλησης λογαριασμών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα