ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ ανανεώνουν τη χορηγική τους συνεργασία

Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσαν την Τρίτη, 22Σεπτεμβρίου 2020, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για τηναγωνιστική περίοδο 2020-2021. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ΠΑΕΑΕΚ και το λογότυπο του παιχνιδιού θα προβάλλεται για έκτη συνεχή χρονιά στηνεπίσημη εμφάνιση

της ομάδας.

O Acting CEO του ΟΠΑΠ, κ. ΓιανΚάρας, τόνισε: «Στον ΟΠΑΠ είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείνουμε για έκτησυνεχή σεζόν την επιτυχημένη χορηγική συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Με τονΟΠΑΠ ως Μέγα Χορηγό η ΑΕΚ έχει πανηγυρίσει τίτλους και συμμετοχές στιςκορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η συνεργασία μας, όμως, δεν βασίζεται μόνοστις αγωνιστικές επιτυχίες, αλλά στις κοινές αξίες και τη δέσμευσή μας στηνανάπτυξη του αθλητισμού και τη στήριξη της κοινωνίας. Προσωπικά, θα ήθελα ναευχηθώ ό,τι καλύτερο στη διοίκηση, τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο τηςομάδας. Ελπίζω ότι η νέα σεζόν θα φέρει επιτυχίες και θα σηματοδοτήσει με τονκαλύτερο τρόπο την επιστροφή της ΑΕΚ στην έδρα της στη Νέα Φιλαδέλφεια και τηνOPAP ARENA».

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ κ. Γιάννης Ρόκκας, δήλωσε: «Στο πλαίσιοτης συνεργασίας τους, ο ΟΠΑΠ και η ΑΕΚ υλοποιούν – και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν– μια σειρά από ενέργειες και δράσεις, που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση των δύοbrands και δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.Παράλληλα, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, θαεμφανίζεται για μια ακόμη σεζόν στη φανέλα της ΑΕΚ. Γιορτάζοντας εφέτος τα 20χρόνια του, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχει καθιερωθεί στην καρδιά και τη συνείδηση τουκοινού και αποτελεί κορυφαία εμπειρία διασκέδασης. Ευχόμαστε στην ΑΕΚ καλήεπιτυχία στους αγώνες της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδροςτης ΠΑΕ ΑΕK κ. Μηνάς Λυσάνδρου,υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για έκτη διαδοχική αγωνιστικήσεζόν συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ, βασικό μας χορηγό καιμεγαλύτερο στρατηγικό μας συνεργάτη. Σε μια αγωνιστική περίοδο με αρκετές και πρωτόγνωρες ιδιαιτερότητες, ησυνεργασία με τον ΟΠΑΠ, τον βασικό αιμοδότη του ελληνικού αθλητισμού, αποκτάακόμη μεγαλύτερη σημασία. Ήδη η διεύρυνση της σχέσης ΑΕΚ-ΟΠΑΠ μέσω του νέου μαςγηπέδου, της OPAP ARENA, αποδεικνύει ότι η επιτυχημένη συνεργασία μαςεξελίσσεται και ισχυροποιείται. Η οικογένεια της ΑΕΚ ευχαριστεί τον ΟΠΑΠ για τηστήριξη. Είμαστε βέβαιοι πως μαζί θα πανηγυρίσουμε πολλές ακόμη επιτυχίες».

Ο προπονητής της ΑΕΚ κ. ΜάσιμοΚαρέρα, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε την εξαιρετικήσυνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ, μια συνεργασία που βοηθάει την ομάδα να πετύχειτους στόχους της, να είναι ανταγωνιστική και να προσφέρει και πάλι χαρά στους φιλάθλους».

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας κ. Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, σημείωσε: «Πέρα από τις επιτυχίες στα γήπεδα,με τον ΟΠΑΠ μας ενώνουν κοινές αξίες, ιδιαίτερα όσον αφορά στην κοινωνικήπροσφορά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε και εμείς στις κοινωνικέςπρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ».

Keywords
Τυχαία Θέματα