Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η σπουδαία χειρονομία για να τιμήσει γιατρούς και νοσηλευτές

Η Μεγάλη Βρετανία μετράει σχεδόν 13.000 νεκρούς από τον φονικό κορονοϊό που πλήττει την ανθρωπότητα και αν δεν ήταν οι σύγχρονοι ήρωες αυτού του πλανήτη, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που κάνουν απίστευτη δουλειά όλο αυτό το διάστημα, οι απώλειες θα ήταν, χωρίς αμφιβολία, πολύ περισσότερες.

Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι στο Νησί και με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται το επισημαίνουν ενώ δείχνουν τη στήριξή τους στους ατρόμητους πολεμιστές με τις άσπρες και πράσινες ποδιές με κάθε δυνατό τρόπο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το τελευταίο παράδειγμα, με τη δημοφιλή

αγγλική ομάδα να δείχνει το σεβασμό της προς τους εργαζόμενους του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) φωτίζοντας το βράδυ της Τετάρτης τρία συγκεκριμένα γράμματα από το όνομά της, που κοσμεί την εξωτερική πλευρά του "Ολντ Τράφορντ": N, H, S.

"Μπράβο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου αμυντικού της νυν τηλεσχολιαστή, Γκάρι Νέβιλ, που αποκάλυψε την πρωτοβουλία των κόκκινων διαβόλων μέσω δημοσίευσης που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Well done ⁦@ManUtd⁩ pic.twitter.com/ee81AuzJo5

— Gary Neville (@GNev2) April 15, 2020

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,mantsester giounaitent