Κορονοϊός: Ο ιδρυτής του Twitter δίνει 1 δις δολάρια για να νικήσει η ανθρωπότητα

Ο κορονοϊός συνεχίζει τη φονική του δράση, με τα θύματά του να έχουν ξεπεράσει ήδη τον αριθμό των 80 χιλιάδων, και η ανθρωπότητα κάνει ό,τι μπορεί για να τον σταματήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζονται όλοι, ειδικά εκείνοι που είναι οικονομικά ισχυροί για να στηρίξουν την προσπάθεια των κυβερνήσεων, και σε αυτό το πλαίσιο ο Τζακ Ντόρσεϊ δείχνει το δρόμο σε όλους.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.

Και αυτό γιατί ο ιδρυτής και CEO του Twitter, μίας εκ των δημοφιλέστερων κοινωνικών πλατφόρμων παγκοσμίως, ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης πως θα διαθέσει 1.000.000.000 δολάρια στην προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού.

"Δίνω το ποσό του 1 δις δολαρίων από τις μετοχές που έχω στην εταιρία Square (αντιστοιχεί στο 28% της περιουσίας) για να στηρίξω την παγκόσμια προσπάθεια ενάντια στον κορονοϊό", τόνισε ο Ντόρσεϊ, και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

"Γιατί τώρα; Γιατί οι ανάγκες είναι πάρα πολλές και θέλω να δω τον αντίκτυπο στο διάστημα που ζω. Ελπίζω πως αυτή η κίνηση θα εμπνεύσει και άλλους να κάνουν κάτι ανάλογο. Η ζωή είναι πολύ σύντομη, οπότε ας κάνουμε ό,τ μπορούμε σήμερα για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους τώρα".

I’m moving $1B of my Square equity (~28% of my wealth) to #startsmall LLC to fund global COVID-19 relief. After we disarm this pandemic, the focus will shift to girl’s health and education, and UBI. It will operate transparently, all flows tracked here: https://t.co/hVkUczDQmz

jack (@jack) April 7, 2020

Why now? The needs are increasingly urgent, and I want to see the impact in my lifetime. I hope this inspires others to do something similar. Life is too short, so let’s do everything we can today to help people now.

jack (@jack) April 7, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Twitter,koronoios, Twitter