Μητσοτάκης: "Η απόφαση της ΕΚΤ θα ενισχύσει περαιτέρω την ρευστότητα"

Ως μία κίνηση που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ρευστότητα στην οικονομία και θα επιτρέψει στην Ελλάδα να βγει ακόμα πιο δυνατή σε μία εποχή που η ανθρωπότητα δίνει μάχη κόντρα στον κορονοϊό, υποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την απόφαση της ΕΚΤ αναφορικά με τα ελληνικά ομόλογα και τη λειτουργία τους στο ευρωσύστημα.

"Χαιρετίζουμε την απόφαση της ΕΚΤ

να αποδεχτεί τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρο στο ευρωσύστημα, κίνηση που θα ενισχύσει περαιτέρω τη ρευστότητα στην οικονομία.

Δρώντας αποφασιστικά και με ένα συγκεκριμένο οικονομικό σχέδιο, η Ελλάδα θα βγει ακόμα πιο δυνατή μέσα από αυτές τις δύσκολες στιγμές", ανέφερε στην ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Έλληνας πρωθυπουργός.

We welcome the ECB's decision to accept Greek government bonds as collateral in the Eurosystem, a move which will further boost liquidity in the economy. Acting decisively and with a concrete economic plan, Greece will come out even stronger through these challenging times.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) April 7, 2020

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα