Καιρός: Ύφεση των φαινομένων την Παρασκευή - Έντονος ο παγετός

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Οι άνεμοι το πρωί θα φτάσουν τα 8 με 9 μπ στο Αιγαίο, αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ημιορεινά και ημιορεινά της Κρήτης Η θερμοκρασία θα ανέβει κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά ο παγετός τη νύχτα θα είναι τοπικά ισχυρός Νέα μεταβολή του καιρού προβλέπεται
από την Κυριακή

Την Παρασκευή στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές βελτιωμένος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Στα βόρεια ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 13 με 14 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Το πρωί πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια με γρήγορη βελτίωση στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών ή χιονόνερου τις πρώτες πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 και τις πρώτες πρωινές ώρες έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Ύφεση, Παρασκευή - Έντονος,kairos, yfesi, paraskevi - entonos