Καιρός: Παροδικές νεφώσεις σήμερα, βροχές από την Κυριακή

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις επόμενες μέρες κυρίως στα δυτικά τα βόρεια το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα Οι άνεμοι θα πνέουν με μέγιστη ένταση τα 6-7 και τοπικά στα πελάγη τα 7 με 8 μπ Πτώση της θερμοκρασίας , όχι όμως ιδιαίτερα σημαντική

Σήμερα Παρασκευή στα νοτιοανατολικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα

σημειωθούν τοπικές βροχές που αργά το βράδυ στα βορειοδυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στρεφόμενοι γρήγορα από τα δυτικά σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και βαθμιαία στην υπόλοιπη δυτική και βόρεια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς στα βορειοδυτικά να είναι ισχυρές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά νότιοι 5 με 7 και στο ανατολικό Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Στη Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς κατά τόπους μέχρι το απόγευμα να είναι ισχυρές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Θράκης. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και νότια.

ΤΡΙΤΗ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Παροδικές νεφώσεις στην Αθήνα με βροχές από την Κυριακή

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με παροδικές νεφώσεις που θα είναι αυξημένες και προβλέπονται βροχές από την Κυριακή και μετά . Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη

Τοπικές βροχές προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο . Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα