Καιρός: Εντείνεται και πάλι την Δευτέρα η αστάθεια στα ηπειρωτικά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Ο άστατος καιρός θα επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας , κυρίως όμως τα ηπειρωτικά τμήματα

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή

Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 4-5 μποφόρ

Σήμερα Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές

ώρες σποραδικές καταιγίδες. Θα επηρεαστούν περισσότερο οι ηπειρωτικές περιοχές , ενώ προβλέπεται βελτίωση το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 5 μπ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 25 με 26 και στα νησιά του Αιγαίου τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική άστατος ο καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με πιθανή αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 1/6/2006 είχαμε κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα με καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Πλημμύρες δημιουργήθηκαν από υπερχείλιση των ποταμών και χειμάρρων στην Αιτωλοακαρνανία, τη Μεσσηνία, την Αχαΐα και την Ξάνθη. Ζημιές στις καλλιέργειες από το χαλάζι. Προβλήματα στις οδικές και εναέριες συγκοινωνίες στη δυτική Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Εντείνεται, Δευτέρα,kairos, enteinetai, deftera