Ιατροδικαστής για Ζακ Κωστόπουλο: Δεν έπαθε κρίση πανικού - Πέθανε από τα χτυπήματα

"Καμίας μορφής τοξική ουσία δεν εντοπίστηκε ούτε είχε κάποια νόσο", είπε ο ιατροδικαστής της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Σωκράτης Τσαντίρης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

O κ. Τσαντίρης σημείωσε, πως και οι τρεις ιατροδικαστές τεκμηρίωσαν το σύνολο των ευρημάτων και δεν αρκέστηκαν σε μία βιαστική διάγνωση.

"Τα νεκροτομικά ευρήματα συνδέονται με την πραγματική αιτία θανάτου, τα τραύματα αποτέλεσαν την αιτία για το καρδιακό επεισόδιο, δέχτηκε πολλαπλές πλήξεις. Όλα, σε συνδυασμό με πόνο και αιμορραγία

του προκάλεσαν διέγερση, που επέφερε τον θάνατο. Ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού παθαίνει κρίσεις πανικού, δεν παθαίνει", είπε ο ιατροδικαστής.

Ο κ. Τσαντίρης απάντησε στον δικηγόρο του κατηγορούμενου κοσμηματοπώλη, απευθύνοντας το ερώτημα: "Θα είχαμε αφήσει αδιερεύνητη την τετραυδροκαναβινόλη; Διερευνήθηκε το σύνολο των ουσιών, αν είχε πάρει ηρωίνη, μεθαδόνη δεν θα μπορούσε να κάνει την πράξη. Αν είχε πάρει διεγερτικές ουσίες, οι αντιδράσεις του θα ήταν διαφορετικές. Ο θάνατός του συνδέεται με τα νεκροτομικά ευρήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα