Η Όλγα Φαρμάκη το "τερμάτισε" στο make-up και μεταμορφώθηκε σε juicy κούκλα

Η Όλγα Φαρμάκη, μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες της showbiz, αποφάσισε να πειραματιστεί με την εμφάνισή της και να τολμήσει κάτι πολύ ιδιαίτερο, με τη βοήθεια της make-up artist Βάσως Νακοπούλου.

Συγκεκριμένα, η fashion blogger και επιχειρηματίας θέλησε να μεταμορφωθεί σε κούκλα και, ειδικότερα, στη διάσημη Bratz κούκλα, που είναι γνωστή για τα έντονα χαρακτηριστικά της, όπως τα μεγάλα μάτια και τα σαρκώδη χείλη.

Άλλωστε, αυτή την περίοδο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα νέο challenge, το λεγόμενο "bratz challenge", όπου πολλές γυναίκες προσπαθούν να αποδώσουν με make-up τη juicy εμφάνιση της Bratz κούκλας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Οι φωτογραφίες με τη μεταμόρφωση της Όλγας Φαρμάκη, πάντως, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, αφού δύσκολα μπορεί να την αναγνωρίσει κανείς σε αυτές, ενώ "ξεγελούν" και οι διαφορετικές περούκες στα μαλλιά.

Μάλιστα, πέρα από τις φωτογραφίες που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, η make-up asrtist Βάσω Νακοπούλου ανέβασε και ένα βίντεο με την όλη διαδικασία σε fast forward.

Keywords
Τυχαία Θέματα