Η επόμενη Celine Dion είναι μόλις 10 ετών

Η εμφάνιση της ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια views στο YouTube. Mπήκε στη λίστα με τις καλύτερες εμφανίσεις παιδιών, στο παγκόσμιο Got Talent, ενώ είχε προκριθεί στην τελική φάση, με Golden Buzzer.

Ο διάλογος που ακολουθεί είναι ο πιο απολαυστικός που 'χεις δει να γίνεται ποτέ σε διαγωνισμό

ταλέντων. Έχει για πρωταγωνιστές τον Simon Cowell, δημιουργού και κριτή του America's Got Talent και την 10χρονη σήμερα, Celine Tam από το Χονγκ Κονγκ. Η ιστορία ξεκινά με την κουβέντα που είχε η MelB, επίσης κριτής του σόου, με τη μικρή και καταλήγει σε δάκρυα.

-Πώς είσαι σήμερα;

Μια χαρά

-Ποιο είναι το όνομα σου και πόσων χρόνων είσαι;

Το όνομα μου είναι Celine και είμαι 9 χρόνων. Ήταν το όνειρο μου να εμφανιστώ στο America's Got Talent.

-Tι θα κάνεις για εμάς σήμερα;

Θα τραγουδήσω

-Έχεις αδέλφια;

Ναι, έχω μια μικρή αδελφή

-Πώς τη λένε;

Dion (δείχνει τον εαυτό της λέει Celine, δείχνει στα παρασκήνια και λέει Dion)

-Να υποθέσω πως οι γονείς σου λατρεύουν τη Celine Dion

Ναι, φυσικά

-Πότε κατάλαβες ότι έχεις καλή φωνή, για τραγούδι;

Ήμουν στο αυτοκίνητο και ξαφνικά άρχισα να τραγουδώ το My Heart Will Go on και γύρισε να με δει εντυπωσιασμένος ο μπαμπάς μου

-Ένα τραγούδι της Celine Dion

Ναι

Ο Simone Cowell διέκοψε για να πει "το έχουμε καταλάβει. Αντιληφθήκαμε Mel πως (γελάει) υπάρχει μια σύνδεση με την Celine Dion". Συνεχίζει η MelB και ρωτά την μικρή "τι μουσική σου αρέσει να ακούς;"

Πριν απαντήσει, πετάγεται ο Cowell και λέει "Celine Dion", με την 9χρονη να λέει ναι. Η MelB επιστρέφει με το "ποιο είναι το όνειρο σου;" με τον Cowell να παρεμβαίνει πάλι και να λέει με απελπισία "να γίνει η επόμενη Celine Dion. Το πιάσαμε".

Η μικρή συμφωνεί με ενθουσιασμό και ο Cowell τη ρωτάει "τι θα τραγουδήσεις σήμερα;". Η 9χρονη τον κοιτά σαν να κατέβηκε εκείνη την ώρα από άλλον πλανήτη ο άνδρας απέναντι της και λέει "Celine Dion", με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα και γέλια, πριν μαγευτεί από την ερμηνεία της μικρής.

Παρεμπιπτόντως, στη δεύτερη εμφάνιση της τραγούδησε το "How Am I Supposed To Live Without You" του Michael Bolton και πέρασε στην τελική φάση με Golden Buzzer. Όταν δεν προκρίθηκε στον τελικό υπήρξε... λαϊκός ξεσηκωμός, με πλήθος τηλεθεατών να ενημερώνουν πως δεν θα συντονιστούν ξανά με το πρόγραμμα.

Στους μήνες που ακολούθησαν η Celine έκανε ουκ ολίγες εμφανίσεις σε Χονγκ Κονγκ και Κίνα, εκ των οποίων πάρα πολλές είχαν φιλανθρωπικό χρακτήρα. Ουκ ολίγοι κατηγόρησαν τον πατέρα της -και δάσκαλο φωνητικής, ο οποίος αυτοαποκαλείται "Dr. Steve"- για εκμετάλλευση και υπερέκθεση στα media, ενώ πρόσφατα το Twitter έκλεισε τη σελίδα που είχε το όνομα της. Λειτουργούν ακόμα αυτές στο Facebook, στο Instagram και στο YouTube, όπου όσοι θέλουν μπορούν να τη δουν να διαβάζει, να παίζει πιάνο, αλλά και να περνά χρόνο με τις φίλες της. Ναι, όλη της η ζωή είναι online.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Celine Dion,