Μαγεύτηκε ο Ρονάλντο από την παραλία της «Βοϊδοκοιλιάς» – Τι ζήτησε κατά την παραμονή του στη Μεσσηνία (εικόνες – video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας, μένοντας το Costa Navarino με την οικογένειά του και την εκρηκτική σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους. Ζήτησε, μάλιστα, δυο πράγματα αυτές τις ημέρες που βρίσκεται στη μεσσηνιακή γη.

Σύμφωνα με το «Έθνος» ο «CR7» ήταν πολύ απλός και ευγενικός με το προσωπικό του ξενοδοχείου. Ζήτησε από το προσωπικό να υπάρξει ειδικός χώρος μπόουλινγκ στο σπίτι του, έτσι

ώστε να περνά χρόνο με τα παιδιά του, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να επισκεφτεί την διάσημη παραλία της «Βοϊδοκοιλιάς». Είναι μία από τις πιο γνωστές, πολύ κοντά στο σημείο όπου έγινε και η ναυμαχία του Ναυαρίνου. Ο ίδιος απολαμβάνει την παραμονή του στη χώρα και το… δείχνει.

Όσον αφορά στην αναχώρησή του από την Μεσσηνία; Αυτή εξακολουθεί να είναι «επτασφράγιστο μυστικό». Ο Πορτογάλος αστέρας υπέγραψε στη Γιουβέντους και πριν υποδεχτεί τον πρόεδρο της «γηραιάς κυρίας» Αντρέα Ανιέλι απόλαυσε τις ελληνικές θάλασσες μαζί με τα παιδιά του, πηγαίνοντας, επίσης, στη Μαραθόπολη και στο νησί Πρώτη, όπου και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Όσον αφορά στην αναχώρησή του από την Μεσσηνία; Αυτή εξακολουθεί να είναι «επτασφράγιστο μυστικό».

Η σύντροφός του απόλαυσε και με στρώμα την θάλασσα στις παραλίες της Μεσσηνίας

ⒶⓇⒾⒺⓁ, ⓁⒶ

Keywords
Τυχαία Θέματα