Γενικά αίθριος καιρός με λίγες μπόρες το απόγευμα

Ήπιος θερμοκρασιακά καιρός και με βοριάδες 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο και μόνο στα νοτιοανατολικά τοπικά θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Πάντως, από αύριο και κυρίως την Τετάρτη και Πέμπτη θα έχουμε στο Κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πέσει λίγο η θερμοκρασία αλλά αυτή πτώση θα είναι πρόσκαιρη.

Παρατηρώντας ενδεικτικά τα παρακάτω

μετεωγράμματα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι εμφανής η πτώση της θερμοκρασίας στα μέσα της εβδομάδος ενώ από την Παρασκευή και μετά η θερμοκρασία θα ξεπεράσει και πάλι τους 30 βαθμούς.

Σήμερα στις περισσότερες περιοχές προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά και τα βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι μέτριοι 4 με 5 στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 με 7. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και τους 30 με 32 βαθμούς στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3-4 και τοπικά 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Η προοπτική του καιρού

Με την ενίσχυση των ανέμων το επόμενο τριήμερο θα πέσει πρόσκαιρα η θερμοκρασία και θα έχουμε παροδικά αυξημένη συννεφιά με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια. Ο καιρός βελτιώνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΕ VIDEO ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ (10-16/9/2018)

Keywords
Τυχαία Θέματα