Δράμα: Ευχαριστίες στους γιατρούς του "Ντυνάν" και ανησυχία για τα κρούσματα

Τις θερμότερες ευχαριστίες εξέφρασαν δημοσίως η διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας προς τις γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και το νοσηλευτή του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», που ήρθαν στην ακριτική Δράμα προκειμένου να συνδράμουν στη συνολική προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου μαζί με τους εκπροσώπους του ιατρικού προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος

σε δηλώσεις τους την Παρασκευή το απόγευμα, ευχαρίστησαν θερμά την ειδική παθολόγο Ελένη Πέντσιου, την επίσης ειδική παθολόγο Αναστασία Κουτσούρη, το νοσηλευτή Πέτρο Παπαϊωάννου και τις νοσηλεύτριες Χριστίνα Κίκερη και Παναγιώτα Αθανασίου που εργάζονται στο «Ερρίκος Ντυνάν» αλλά ήρθαν εθελοντικά στη Δράμα ώστε να βοηθήσουν στο δύσκολο έργο των συναδέλφων τους λόγω της μεγάλης έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού που παρουσιάζει η περιοχή.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ίδια ώρα η κ. Καρατζόγλου δεν έκρυψε την ανησυχία της για τη συνεχιζόμενη αύξηση των κρουσμάτων συμπληρώνοντας «μόνο χθες ανακοινώθηκαν 70 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Αντιλαμβάνεστε ότι, αν όχι όλα, ένας μεγάλος αριθμός αυτών, το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να έρθουν στο νοσοκομείο είτε να νοσηλευτούν είτε να πάρουν τη δέουσα αγωγή, οδηγίες κλπ. Δυστυχώς, δε βλέπουμε πολύ μεγάλη πτώση στα θετικά επιβεβαιωμένα στο νομό μας. Αυτό που με χαρά βλέπουμε είναι ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε μια μικρή μείωση, στην προσέλευση στα ΤΕΠ Covid του νοσοκομείου».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα