Κορονοϊός - Ιταλία: 255 γιατροί έχουν χάσει τη ζωή τους

Σήμερα, στην Ιταλία καταγράφηκαν 761 θάνατοι και 18.727 κρούσματα κορονοϊού. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 190.417 διαγνωστικά τεστ και το 9,8% προέκυψε θετικό.

Χθες, οι νεκροί ήταν 887, με 16.999 κρούσματα. Από την αρχή της πανδημίας, στην Ιταλία, έχουν χάσει τη ζωή τους 63.387 άνθρωποι.

Σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα, στους νοσοκομειακούς θαλάμους βρίσκονται 526 λιγότεροι ασθενείς και 29 λιγότεροι στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Σε ό,τι αφορά τις περιοχές με περισσότερα κρούσματα, στην πρώτη θέση συνεχίζει να βρίσκεται

η περιφέρεια Βένετο (3.883), ενώ ακολουθούν η Λομβαρδία (2.938), η Απουλία (1.813) με πρωτεύουσα το Μπάρι και το Πεδεμόντιο (1.553) με κύρια πόλη το Τορίνο, αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σύμφωνα, τέλος, με τα επίσημα στοιχεία του Ιατρικού Συλλόγου Ιταλίας, από την αρχή της πανδημίας, στη χώρα έχουν χάσει την ζωή τους 255 γιατροί, εκ των οποίων 76 το φθινόπωρο, από την αρχή του «δεύτερου κύματος» μέχρι σήμερα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


ΕΜΠΟΡΙΟ: Ποια μαγαζιά ανοίγουν και ποια όχι CLICK AWAY: Βήμα - βήμα η διαδικασία για τα ψώνια - Τα πρόστιμα ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ: Πώς θα λειτουργήσουν τα Χριστούγεννα ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ: Πώς θα λειτουργούν ΑΓΟΡΕΣ: Με ποιο SMS βγαίνουμε για να ψωνίζουμε ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Η επιδημία στην Ελλάδα σε αριθμούς ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε αυτοκίνητα IX, και ταξί Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα