Skye Morden: Ένστολη υπηρεσία με κραγιόν, περούκα και τεράστια δύναμη ψυχής

Με μακιγιάζ και γυναίκεία περούκα μεταβαίνει κάθε μέρα στη δουλειά η Skye Morden, στη Βρετανία. Ο πρώην ένστολος, 44 ετών, αυτοπροσδιορίζεται πλέον ως γυναίκα και αναμένει να οριστεί η ημερομηνία για την αλλαγή φύλου που προτίθεται να κάνει.

"Πάντα ήξερα ότι ήμουν τρανσέξουαλ, ακόμη και πριν μάθω ότι υπήρχε μια λέξη για αυτό. Αλλά το κράτησα μυστικό εδώ και δεκαετίες. Δεν ήξερα πώς να πω κάτι τέτοιο σε φίλους, οικογένεια και συναδέλφους" είπε.

"Καθώς έβαζα το κραγιόν και την ξανθιά μου περούκα πριν από μια μέρα στη δουλειά για πρώτη φορά δεν μπορούσα να ελέγξω

το άγχος μου. Οι συνάδελφοί μου είχαν συνηθίσει να με βλέπουν με ξυρισμένο κεφάλι και γένια λίγων ημερών. Φοβόμουν τι θα πουν οι συνάδελφοι και και πώς θα μου φέρονται οι πολίτες " συμπλήρωσε.

Μετά την απόφαση που πήρε να εμφανίζεται δημόσια με περούκα και μακιγιάζ, το διαδικτυακό bullying ήταν άνευ προηγουμένου αλλά βρήκε την υποστήριξη από τους συναδέλφους της.

Η ιστορία της Skye Morden, έγινε γνωστή απο την ίδια την Αστυνομια του West Midlands που την ανήρτησε το διαδίκτυο. Μια κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις οι οποίες είχαν να κάνουν με το αν θα πρέπει να δοθεί στη Μόρντεν εξουσία να πραγματοποιεί έρευνες σε γυναίκες υπόπτους.

Οι οδηγίες του Συμβουλίου Αρχηγών Εθνικής Αστυνομίας είναι σαφείς: "οποιοσδήποτε αξιωματικός με πιστοποιητικό αναγνώρισης φύλου μπορεί να πραγματοποιήσει έρευνες σε ένα άτομο του οποίου το φύλο ταιριάζει με αυτό που καταγράφεται- μετά την αλλαγή- για τον αξιωματικό".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα