Δικηγόρος Τζόνι Ντεπ: "Παθολογική ψεύτρα" η Άμπερ Χερντ

Η Amber Heard ήταν «καταναγκαστικός ψεύτης» και «κακοποιός» στο γάμο της με τον Johnny Depp. Το Ανώτατο Δικαστήριο ενημερώνεται καθημερινά με νέες πληροφορίες για την ταραχώδη σχέση που είχαν ο Τζόνι Ντεπ με τη σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

«Η κ. Heard έχει αποδειχθεί ότι είναι εντελώς αναξιόπιστη μάρτυρας και, ειλικρινά, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας παθολογικός ψεύτης», δήλωσε στο δικαστήριο ο David

Sherborne, δικηγόρος του Depp.

Σύμφωνα με τη theguardian.com μια ηχογράφηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Depp και Heard, στην οποία αναφέρεται στο χτύπημα του πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής, έδειξε την τάση της για βία και αποδεικνύει πως «ουσιαστικά αυτή είναι η κακοποιός και όχι ο κ. Depp. Δεν είναι πραγματική σύζυγος" είπε ο Sherborne στη δικαστή Nicol.

Πρόσθεσε: «Αν ήταν ένας άντρας που το είχε πει και παραδεχτεί αυτό που είπε η κ. Heard (αν ήταν για παράδειγμα ο κ. Depp και ίσχυε το αντίστροφο) μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξη'', είπε.

Επισημαίνοντας ένα μήνυμα που έστειλε η Heard, στο οποίο έγραψε: «Αυτή είναι η Amber και παίρνω αυτό που θέλω», ο Sherborne είπε ότι η Heard είχε κόψει και αλλάξει τα αποδεικτικά της στοιχεία, κατηγορώντας τους άλλους για ψέματα καθώς διατήρησε τους ισχυρισμούς ότι ο Depp ήταν βίαιος σε αυτήν.

«Οι γιατροί, οι νοσοκόμες και οι αστυνομικοί έλεγαν ψέματα, ενώ μόνο η κ. Heard, ως καλά μαντρομένο πρόβατο προσπαθούσε να επαναλάβει το ότι δεν ήρθε για να αποκαλέσει κανέναν ψεύτη», είπε ο Sherborne.

Ο Ντεπ προχώρησε σε μηνύσεις

Ο Depp, 57 ετών, μήνυσε τους εκδότες της Sun, News Group Newspapers, και τον εκτελεστικό συντάκτη του, Dan Wootton, για ένα άρθρο που τον χαρακτήρισε ως «κακοποιό συζύγου» και αναφερόταν σε «συντριπτικά στοιχεία» ότι είχε επιτεθεί στη Χερντ. Ο Depp αρνείται πως χτύπησε ποτέ τη Χερντ, 34 ετών, η οποία έχει καταθέσει 14 φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ότι της επιτέθηκε.

Περιγράφοντας την Heard ως «περίεργο άτομο με πολύπλοκο ιστορικό, ιατρικό και συναισθηματικό», ο Sherborne είπε από τη στιγμή που η Heard έφυγε από ένα δικαστήριο του Λος Άντζελες, ζητώντας μια περιοριστική απόφαση εναντίον του Depp μπροστά σε ένα «φράγμα» των μέσων ενημέρωσης, είχε γίνει συνήγορος για θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Το άρθρο της Sun «είχε καταδικάσει» τον Depp, που ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία είναι εντελώς ψεύτική. Αυτός ήταν ο λόγος που έφερε την υπόθεση στη δημοσιότητα, υποβάλλοντας τον εαυτό του σε μία οδυνηρή δημόσια διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα