Χρυσούλα Διαβάτη: "Με αηδιάζει που κάποιοι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές"

Για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, αλλά και για τις live streaming θεατρικές παραστάσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό λόγω του lockdown, μίλησε η γνωστή ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη.

Μιλώντας για τις εποχές που οι ηθοποιοί πήγαιναν καλεσμένοι στα εορταστικά προγράμματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η

Χρυσούλα Διαβάτη είπε πως έστηναν όλοι μαζί κάτι σαν παράσταση και πως οι καλεσμένοι πληρώνονταν κανονικά, ενώ για τις καλές εποχές της τηλεόρασης και τα κασέ, είπε: "Υπήρχαν αμοιβές των 2 εκατομμυρίων δραχμών το επεισόδιο, μετά ήταν 6000 ευρώ".

Μιλώντας για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στο θέατρο, είπε η γνωστή ηθοποιός: "Πιθανόν να σταματήσω το θέατρο. Δεν υπάρχουν αξίες πια, γίνονται πολύ πρόχειρα όλα. Είναι πολύ λίγοι οι συνάδελφοι που θα ήθελα να είμαι μαζί τους. Κι εκείνοι τι να κάνουν. Αξιόλογοι συνάδελφοι χάνονται μέσα στον σωρό. Είναι πολύ κιτς τα πράγματα. Αισθάνομαι σαν να είμαι όχι σε τριτοκοσμική χώρα, αλλά χάλια".

Σχετικά με τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε: "Με αηδιάζει όλο αυτό. Ειδικά αυτοί που το κάνουν για να φανούν με τα χρυσά, τις πούλιες, τα φτερά και τα πούπουλα". Ερωτηθείσα για τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή που έχουν παρουσιάσει αρκετές φορές προγράμματα στην τηλεόραση, είπε: "Δεν θέλω να σχολιάσω με ονόματα. Δεν τους ξέρω, ένα χαίρεται έχουμε πει".

Επίσης, η Χρυσούλα Διαβάτη δήλωσε πως είναι εντελώς αντίθετη με τις live streaming παραστάσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Είναι χάλια και σαχλαμάρα το live streaming στο θέατρο, το προσβάλουν. Το θέατρο είναι θέατρο, πάει και τελείωσε".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα