Απολογούνται οι δύο της καταδίωξης στην Κηφισιά

Για σωρεία κακουργηματικών πράξεων αναμένεται να απολογηθούν τη Δευτέρα οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη αστυνομικών της ΔΙΑΣ στην Κηφισιά την περασμένη εβδομάδα.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή αντιμέτωποι με δεκάδες αδικήματα, και συγκεκριμένα για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ εξακολούθηση, σύσταση συμμορίας, αντίσταση, απείθεια, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής τελεσθείσα

από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές ή ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την κατηγορία, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε σήμα των αστυνομικών που τους ζήτησαν να σταματήσουν για έλεγχο καθώς κρίθηκαν ύποπτοι για περιστατικά με κλοπές τσαντών από αυτοκίνητα εν κινήσει με θραύση τζαμιών. Από την πλευρά τους, οι ίδιοι αρνούνται ότι σχετίζονται με παρακολούθηση οικονομικού παράγοντα τον περασμένο Αύγουστο, όπως αναφέρθηκε από ΜΜΕ.

Η συνήγορός τους, Σταυρούλα Κοκλιώτη, δήλωσε σχετικά πως οι κατηγορούμενοι “δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με παρακολουθήσεις οικονομικών παραγόντων της χώρας και τρομοκρατικές ενέργειες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα