Άγριο έγκλημα στην Αργολίδα-Νεκρός βρέθηκε άντρας μέσα στο σπίτι του

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για ένα άγριο έγκλημα που έγινε χθες στο Σχοινοχώρι Αργολίδας. Πρόκειται για έναν 52χρονο άντρα ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ζούσε μόνος του με μόνο εισόδημα το προνοιακό βοήθημα των 300 ευρώ που λάμβανε.

Τον φρόντιζε συνήθως ένας από τους δύο αδερφούς του που του πήγαινε τα φάρμακά του και τρόφιμα στο φτωχικό σπίτι που ζούσε. Εκείνος τον ανακάλυψε χθες το μεσημέρι νεκρό, με τουλάχιστον τέσσερα χτυπήματα στο κεφάλι πιθανόν από καδρόνι ή ξύλο και πεσμένο δίπλα από το κρεβάτι του.

Το παράθυρο στην οικία

του ήταν σπασμένο όμως όχι πρόσφατα αλλά από αρκετό καιρό και γενικά το σπίτι ήταν σε τέτοια κατάσταση που εύκολα μπορούσε κάποιος να εισέλθει. Προφανής εικόνα έρευνας του χώρου δεν υπάρχει και τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα.

Στην παρούσα φάση οι Αρχές στρέφουν την έρευνά τους προς κάθε κατεύθυνση συμπεριλαμβάνοντας τον στενό κύκλο του και χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν επί του παρόντος όμως, το ενδεχόμενο της ληστείας που μπορεί να οδήγησε σε συμπλοκή και φόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα