Bachelor: Ακούστε το τραγούδι της Σίας Βοσκανίδου για τον Βασιλάκο

Η Σία Βοσκανίδου ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν στο The Bachelor, καθώς έφτασε ένα βήμα πριν να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι ξεδίπλωσε κρυφά ταλέντα της, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που τραγούδησε τόσο στην καμέρα, όσο και στην αγκαλιά του πρώην εργένη.

Η Σία κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο "Δε γίνεται" μόλις πριν λίγα 24ωρα, το οποίο -όπως είχε δηλώσει η ίδια- έγραψε μέσα στο ριάλιτι αγάπης για τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου για να γράψω το τραγούδι. Είπα στον Παναγιώτη ότι βγάζω τραγούδι για εκείνον, ελπίζω να του αρέσει. Με τη Νικόλ είμαστε φίλες, της είπα για το τραγούδι, το άκουσε και της άρεσε. Νικόλ, ο Παναγιώτης είναι δικός σου. Είχα χωρίσει και μπήκα στο Bachelor για την εμπειρία, αλλά και για να ξεχαστώ", είχε πει χαρακτηριστικά.

"Όμως δε γίνεται τα βράδια μου μονάχη να περνώ. Που να ‘ναι η αγκαλιά που λαχταρώ; Η αγάπη μας τελειώνει κάπου εδώ. Ναι ‘σαι καλά, αυτό μόνο ζητώ", μεταξύ των στίχων που ξεχωρίζουν.

Ακούστε παρακάτω το κομμάτι:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα