Ξεχώρισε η Κίτσιου στην εκδήλωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη – Πώς έσωσε ένα μωρό από πνιγμό σε παραλία των Χανίων

Τις ιστορίες αυτοθυσίας τους, περιέγραψαν Αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα στην εκδήλωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ασφάλεια που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης. Ξεχωριστή, ήταν η παρουσία της αστυνόμου Β’, Μάρθας Κίτσιου.

Όπως είχε περιγράψει τότε και στο zarpanews.gr (δείτε εδώ), το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου βρέθηκε, εκτός υπηρεσίας, σε παραλία των Χανίων,

και με τις ενέργειές της έσωσε τον μόλις 13 μηνών Νικόλα και του χάρισε το πολυτιμότερο αγαθό, την ζωή.

«Βρέθηκα τυχαία εκεί με την οικογένειά μου όταν δίπλα μου ανασύρθηκε ένα παιδάκι μελανιασμένο. Δήλωσε την ιδιότητά μου και έκανα ό,τι είχα μάθει από τα σεμινάρια του Ερυρθού Σταυρού στην υπηρεσία. Δεν έκανα κάτι σημαντικό, έκανα ό,τι θα έκανε κάθε συνάδελφος» είπε η αστυνόμος.

Η ίδια, μάλιστα, θυμήθηκε τη φράση του εκπαιδευτή της «αν μπορείτε στην υπηρεσίας σας να σώσετε το δικό σας παιδί και άλλο ένα θα έχετε κάνει μια σημαντική πράξη στο κοινωνικό σύνολο. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω» ζητώντας από τους συναδέλφους της «να κάνουν ό,τι μπορούν γιατί ζούμε σε μια δύσκολη εποχή».

Δείτε την ιστορία της στο 6:40



zarpanews.gr

The post Ξεχώρισε η Κίτσιου στην εκδήλωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη – Πώς έσωσε ένα μωρό από πνιγμό σε παραλία των Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεχώρισε Κίτσιου, Προστασίας, Πολίτη – Πώς, Χανίων,xechorise kitsiou, prostasias, politi – pos, chanion