Βόμβα: Στον Παναθηναϊκό η Άννα Ντουντουνάκη

Κίνηση-έκπληξη από τον Παναθηναϊκό που πρόσθεσε στις τάξεις του, την κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια Άννα Ντουντουνάκη. Σύμφωνα με το SDNA, η 26χρονη Χανιώτισσα είναι πλέον αθλήτρια του τριφυλλιού.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσαν στο zarpanews.gr και πηγές από τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES.

Η Ντουντουνάκη αποτέλεσε μήλον της έριδος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

για το ποιος ελληνικός σύλλογος θα την εντάξει στο δυναμικό του. Τελικώς, χάρη σε συντονισμένες ενέργειες του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Βρανόπουλου, η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα αγωνίζεται με τα «πράσινα» χρώματα, σε μια μεταγραφή που δείχνει τις βλέψεις του τριφυλλιού και στην κολύμβηση.

Η κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες και για λίγα δέκατα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των 100 μ. πεταλούδας. Στο Τόκιο έσπασε για δεύτερη φορά φέτος το Πανελλήνιο Ρεκόρ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγους μήνες αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το τριφύλλι με την κίνηση αυτή ανεβαίνει επίπεδο, με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να δείχνει έμπρακτα ότι στόχος της είναι το ΑΟ να πρωταγωνιστεί τόσο στα ομαδικά όσο και στα ατομικά σπορ, αλλά και να διαθέτει στις τάξεις του κορυφαίους αθλητές που εκπροσωπούν την χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αναμένεται τις επόμενες ώρες να εκδοθεί ανακοίνωση από τον ΝΟΧ που θα εκφράζει τη θέση του για την εξέλιξη αυτή.

sdna.gr

The post Βόμβα: Στον Παναθηναϊκό η Άννα Ντουντουνάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα