Καλλιάνος στο Dnews: Αυτές οι περιοχές θα πληγούν περισσότερο - «Μεγάλη προσοχή το βράδυ»

Κακοκαιρία τουλάχιστον 36 ωρών προβλέπει για το Dnews ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος εφιστά την προσοχή για έντονα φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Όπως τονίζει «Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο το βράδυ αργά διότι, αυτή η κακοκαιρία έχει να δώσει πολλά χιλιοστά βροχής στα Επτάνησα και περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και του Αιγαίου. Σήμερα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μέσα στη νύχτα αλλά και κατά την διάρκεια της αυριανής μέρας σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας,

τμήματα όπως η Αττική και η Νότια Εύβοια, περιοχές των Σποράδων, περιοχές της Κρήτης, νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και περιοχές όπως Χαλκιδικής και της Ανατολικής Μακεδονίας, διότι σε αυτές τις περιοχές τα φαινόμενα θα έχουν και ένταση και διάρκεια».

Κλείνοντας είπε πως θα πρέπει να αναμένουμε τουλάχιστον άλλες 36 ώρες για να μπορούμε να πούμε ότι «το κύμα αυτό σταδιακά θα μας αποχαιρετήσει». Για το Σάββατο ανέφερε στο Dnews πως ο καιρός «δειλά - δειλά θα βελτιώνεται με ορισμένα φαινόμενα να επιμένουν ωστόσο θα είναι ηπιότερα σε σχέση με αυτές τις ημέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα