Βαγόνι Β3: Η μοιραία θέση 67 της 23χρονης Ιφιγένειας – Συγκλονιστική εικόνα

Μια συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από το μοιραίο τρένο μοιράστηκε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Ιφιγένειας Μήτσκα, Στέλιος Σούρλας, που ταυτοποιήθηκε ως μία από τους 57 νεκρούς του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Την φωτογραφία τράβηξε ο ίδιος μέσα από το βαγόνι της αμαξοστοιχίας Intercity 62 και πρόκειται για την θέση στην οποία καθόταν η 23χρονη κοπέλα, στο Βαγόνι Β3, στη θέση 67.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του 23χρονου κοριτσιού ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο ανάλυσης DNA

ενώ φίλοι και συγγενείς την αναζητούσαν μέσα από τα social media.

H φωτογραφία που ανάρτησε ο κ. Σούρλας στο προφίλ του στο Facebook αποτυπώνει την σφοδρότητα της σύγκρουσης των δύο τρένων μιας και τα πάντα έχουν διαλυθεί.

«3ο βαγόνι, θέση 67, η θέση της άτυχης 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία:

Η 23χρονη Ιφιγένεια ήταν στο τρένο με τον αρραβωνιαστικό της

Ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Ιφιγένειας μίλησε στον Alpha και είπε πως η νεαρή κοπέλα ήταν στο τρένο με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος υπέστη εγκαύματα από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν μετά τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί από τη σύγκρουση των τρένων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο αρραβωνιαστικός της τη μετέφερε σε ένα διαφορετικό σημείο του βαγονιού μαζί με ένα άλλο παιδί. Κατά την ίδια περιγραφή η κοπέλα είχε αίματα στο κεφάλι με τον αρραβωνιαστικό της να υποστηρίζει ότι η Ιφιγένεια είχε σφυγμό. Αυτό που θυμάται ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης είναι πως όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες πρόλαβε να τους πει «πάρτε και την κοπελιά μου».

ieidiseis.gr

The post Βαγόνι Β3: Η μοιραία θέση 67 της 23χρονης Ιφιγένειας – Συγκλονιστική εικόνα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα