Τραγωδία στα Τέμπη: Ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε από το MEGA ο Κούγιας! «Συγγνώμη, δεν αντέχω…»

Η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς μετά από σύγκρουση τρένων έχει βυθίσει στη θλίψη ολόκληρη τη χώρα.

Τα τελευταία 24ωρα στα κανάλια δημοσιεύονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις και μαρτυρίες για τη στιγμή της φρίκης στα Τέμπη την περασμένη Τρίτη 28/02.

Μια μαρτυρία λύγισε και τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια που ανέλαβε δικηγόρος της οικογένειας των δίδυμων κοριτσιών και της πρώτης τους ξαδέρφης, που χάθηκαν τόσο άδικα, επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη

για τις σπουδές τους…

Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας ξέσπασε σε λυγμούς, ζήτησε συγγνώμη και δεν κατάφερε να μιλήσει για την υπόθεση, αποχωρώντας εν τέλει από το στούντιο του MEGA.

«Δεν θέλω να… Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Να πούμε νομικά; Τι να μιλήσουμε και τι να πούμε; Ειλικρινά σας το λέω, είμαι συγκινημένος ιδιαίτερα. Τι να πεις στους ανθρώπους; Συγγνώμη, δεν μπορώ, ειλικρινά σας το λέω. Σκέφτομαι τον εαυτό μου στο δικαστήριο… Τι να πεις για αυτούς τους ανθρώπους; », πρόσθεσε, με πνιγμένη φωνή, ο γνωστός ποινικολόγος.

«Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να συνεχίσω! Σας ζητώ συγγνώμη! Έχω γιο 20 ετών που είναι στο Πανεπιστήμιο και μια κόρη 17 ετών. Δεν θέλω να συνεχίσω. Συγγνώμη. Με συγχωρείτε πάρα πολύ που σας χαλάω τη σύνδεση. Ευχαριστώ πολύ», συνέχισε βουρκωμένος ο Αλέξης Κούγιας και αποχώρησε από το παράθυρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου.



Keywords
Τυχαία Θέματα