Θρίλερ στον Έβρο: Αυτοχειρία ή έγκλημα; Η νεκροψία λύνει το μυστήριο του θανάτου της διοργανώτριας του καρναβαλιού

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Τυχερού του Έβρου στην περιοχή Σουφλί από τον θάνατο της 28χρινης κοπέλας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος σε μια χαράδρα.

Η κοπέλα ήταν η διοργανώτρια του Καρναβαλιού της περιοχής το οποία ματαιώθηκε στο άκουσμα του θανάτου της. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοχειρία αλλά δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο. Περισσότερο φως στην υπόθεση θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες

των κατοίκων της περιοχής, η 28χρονη περιγράφεται ωε ένα χαμογελαστό, δραστήριο, δυναμικό κορίτσι, με συμμετοχή στα κοινά του χωριού και της περιοχής της.

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της, ο αδερφός της και οι συγχωριανοί της και εν μπορούν να πιστέψουν ακόμα την τραγική αυτή εξέλιξη.

Τι είπε ο πατέρας της

«Ενώ ξεκίνησε να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να την βρούμε. Την βρήκε σήμερα τυχαία ο ανηψιός μου στο βουνό. Δεν την βρήκαν σε γκρεμό ακριβώς, σε ένα πρανές στην άκρη του δρόμου.Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα», ανέφερε.

«Ήταν μία από τα παιδιά που ήταν η ψυχή του καρναβαλιού. Ήταν ο αρχηγός εκεί. Ήταν αυτή που το σχεδίαζε, ο διοργανωτής του καρναβαλιού. Την αναζητούσαν από χθες το βράδυ. Δεν επέστρεψε. Είχε φύγει, θα φύγει θα πάει στο γήπεδο να δει τον αγώνα είπε. Μια χαρά ήταν η κοπέλα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ήταν πολύ καλά. Ήταν ένα κοινωνικό κορίτσι, ένα αγαπητό παιδί, σε όλους», ανέφερε συνεργάτης της στην εκπομπή Live News του Mega.

Από την πλευρά της, η θεία του θύματος είπε στο Μega: «Ξεκίνησε για να πάει στο ποδόσφαιρο που είχε το χωριό εδώ. Δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Από εκεί δεν εμφανιζόταν μέχρι και που νύχτωσε.

Την έψαχναν όλη τη νύχτα και το πρωί που χάραξε κατά τις 06.30, ένας ξάδελφός της μαζί με τον αδελφό της είδαν το μηχανάκι της. Είχε μηχανή αυτή. Είδαν κάτω στον γκρεμό πεσμένη. Είναι σαν γκρεμός. Την βρήκαν εκεί. Ακαριαίο θάνατο πρέπει να είχε. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Και είδα τον πατέρα της το πρωί.

Με τη μηχανή έφυγε κάτω στον γκρεμό. Ο πατέρας της κατέβηκε κάτω. Και την είδε πεσμένη κάτω, το κεφάλι χτυπημένο. Και το μηχανάκι 4 – 5 μέτρα πιο μακριά. Ήταν ένα κορίτσι το οποίο είχε αγροτική δουλειά με τρακτέρ στα χωράφια. Δεν είχε προβλήματα. Θα έκανε καρναβάλι στο χωριό την Κυριακή και πήγαινε συνέχεια εκεί και βοηθούσε. Τι έγινε τώρα, κανένας δεν γνωρίζει».

Να επισημάνουμε εδώ, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αστυνομικοί από το Τμήμα Τυχερού αναζητούσαν την 28χρονη κοπέλα μαζί με την οικογένεια, τους συγγενείς και συγχωριανούς της όλο το βράδυ. Μάλιστα ζητήθηκε και η συνδρομή της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να εντοπιστεί το σήμα του κινητού της, κάτι που έγινε και ενημερώθηκαν πως προέρχονταν από την περιοχή του χωριού Λευκίμη.

Κι επειδή συνηθιζε να πηγαίνει βόλτα προς τα εκεί με την μοτοσικλέτα της, επικεντρώθηκαν οι έρευνες και τελικά την βρήκε ο θείος της και άμεσα ενημέρωσε τους αστυνομικούς και το ΕΚΑΒ.

Αυτοχειρία η πρώτη εκτίμηση, αλλά εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την 28χρονη κοπέλα είναι ότι πρόκευται για αυτοχειρία, αλλά εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Βρέθηκε πεσμένη, μαζί με την μοτοσικλέτα της σε μικρή χαράδρα και οι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού αλλά και του Σουφλίου που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ είχε ίχνη από μαχαιριές και στα χέρια. Μάλιστα το μαχαίρι ήταν κάτω από την μπλούζα και δεν την είχε τρυπήσει, γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση ότι έδωσε μόνη της τέλος στη ζωή της. Επίσης δεν υπήρχαν στοιχεία στο σημείο, που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, αλλά όλα όπως επισημάναμε θα εξεταστούν.

Επιτόπου έφτασαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αλλά και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση εξετάζοντας το άψυχο κορμί της κοπέλας. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Θα ακολουθήσουν έρευνες που έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η περιοχή. Επίσης αναζητείται αν υπάρχει κάποια κάμερα οπουδήποτε, στην διαδρομή από το Τυχερό προς την Λευκίμη και το σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη 28χρονη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν μόνη της στην μοτοσικλέτα ή επέβαινε και κάποιος άλλος. Τέλος, θα ζητηθεί και η συνδρομή των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να συγκεντρωθούν επιπλέον στοιχεία.

ieidiseis.gr

The post Θρίλερ στον Έβρο: Αυτοχειρία ή έγκλημα; Η νεκροψία λύνει το μυστήριο του θανάτου της διοργανώτριας του καρναβαλιού appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, Έβρο, Αυτοχειρία,thriler, evro, aftocheiria