Συγκλονιστικό βίντεο: Αυτοκίνητο συγκρούεται σε τοίχο με ταχύτητα 300 χιλιομέτρων

Σοκαρίστηκες στιγμές έζησαν οι θεατές που έδωσαν το παρόν σε αγώνες ταχύτητας TX2K22, οι οποίοι διεξήχθησαν στην πόλη Μπέιταουν, του Τέξας των ΗΠΑ , καθώς ένα Audi R8 προσέκρουσε σε τοίχο με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αγώνες γίνονται με αναβαθμισμένα μοντέλα αυτοκινήτων τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία των αγωνιστικών και ημι-αγωνιστικών, ενώ σε κάθε κούρσα γίνεται σύγκριση αναφορικά με την επιτάχυνση και την τελική ταχύτητα.

Τα

πλάνα από την συγκεκριμένη κούρσα δείχνουν ότι το μαύρο R8 αγωνιζόταν δίπλα σε ένα λευκό R8, και καθώς συνεχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα φαίνεται να έχει μεγάλη αστάθεια με αποτέλεσμα ο οδηγός να στρίβει προς τα αριστερά και προς τα δεξιά.

Αμέσως χάνει τον έλεγχο του οχήματος και στρίβει επιθετικά προς τα αριστερά κατά μήκος της πίστας με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον τσιμεντένιο τοίχο, καταστρέφοντας εντελώς το μπροστινό μέρος.

Η πρόσκρουση του γερμανικού coupe έγινε με ταχύτητα 300 χλμ./ώρα, και χωρίς καθυστέρηση, το προσωπικό ασφαλείας έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος, απεγκλωβίζοντας τον οδηγό, ο οποίος δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Δείτε το βίντεο:



Αυτό δεν ήταν το μόνο Audi R8 που συνετρίβη κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διοργάνωσης, καθώς στο δεύτερο βίντεο διακρίνεται ένα ακόμη μαύρο R8 που διαλύθηκε μετά από πρόσκρουση σε τοίχο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το συγκεκριμένο R8 ήταν όντως ένα μοντέλο με αναβαθμισμένο κινητήρα και μπορούμε να δούμε ότι αφού περάσει τη γραμμή τερματισμού, ο οδηγός πατά το φρένο και το αυτοκίνητο ξαφνικά στρίβει προς τα δεξιά, χτυπώντας στον τοίχο και καταστρέφοντας το μπροστινό μέρος.

Το θετικό νέο είναι ότι και σε αυτήν την περίπτωση ο οδηγός δεν έπαθε σοβαρούς τραυματισμούς και η διοργάνωση συνεχίστηκε κανονικά.

Πηγή: ieidiseis.gr

The post Συγκλονιστικό βίντεο: Αυτοκίνητο συγκρούεται σε τοίχο με ταχύτητα 300 χιλιομέτρων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα