Συγκινούν οι Χανιώτες – Μεγάλη προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία

Συγκλονιστική είναι η προσφορά του Χανιώτικου λαού όλων των ηλικιών για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που οργανώνουν εργατικά συνδικάτα και μαζικοί φορείς, ώστε να μεταφερθούν σε Τουρκία και Συρία.

Παντού, σε γειτονιές, σε χώρους δουλειάς, σε σχολές και σχολεία, σε γυναικείους συλλόγους, ο εργατόκοσμος προσέρχεται μαζικά για να αφήσει το δικό του μερτικό βοήθειας, κάνοντας πράξη την ταξική αλληλεγγύη

και στηρίζοντας όσο περνάει από το χέρι του τους δοκιμαζόμενους λαούς.

Μέρα με τη μέρα ο αριθμός των εργατικών συνδικάτων και άλλων μαζικών φορέων που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για αλληλεγγύη μεγαλώνει και την Τρίτη θα κορυφωθεί με γενικό ραντεβού στις 18:00 στο εργατικό κέντρο Χανίων για να ετοιμάσουμε την αποστολή των πραγμάτων που θα αναχωρήσει την Τετάρτη.

Υπενθυμίζουμε ότι τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, οροί, γάζες, επίδεσμοι, είδη ατομικής υγιεινής.

Σημείο παράδοσης υλικών στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Χανίων
Καθημερινά(μέχρι και την Τρίτη το μεσημέρι )& Ώρες 10:30-20:00

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν:

Σωματείο Επισιτισμού ΧανίωνΣύνδεσμος Ιδ. Υπαλλήλων ΧανίωνΣωματείο Τροφίμων και Ποτών ΧανίωνΣωματείο Εργαζομένων στην Ιδ.Εκπαίδευση ΧανίωνΣωματείο Διανομέων – ‘delivery’ Ιωσήφ Σαριδάκης Ν.ΧανίωνΣωματείο Security Ν.ΧανίωνΣωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν.Χανίων Σωματείο εργαζομένων στον αγροτικό συνεταιρισμό ΧανίωνΕνωτική ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων Νομού ΧανίωνΣωματείο Εργαζομένων στην E-food Ν.ΧανίωνΕπιτροπή Ειρήνης Ν.ΧανίωνΣωματείο Μισθωτών Τεχνικών Παράρτημα Ν.ΧανίωνΣωματείο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. ΧανίωνΠανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Ν.ΧανίωνΑλβανική Κοινότητα Ν.ΧανίωνΣύλλογος Γυναικών Ν.Χανίων(μέλος Ο.Γ.Ε)Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου ΧανίωνΈνωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κισσάμου

zarpanews.gr

The post Συγκινούν οι Χανιώτες – Μεγάλη προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκινούν, Χανιώτες – Μεγάλη, Τουρκία, Συρία,sygkinoun, chaniotes – megali, tourkia, syria