Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΧ στην Α2

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία την Κυριακή το μεσημέρι (12/2, 12:30) θ’ αγωνιστεί στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό.

Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη θέτει πρωταγωνιστικούς στόχους γι’ αυτή τη χρονιά, θέλοντας να επιδιώξει στην επιστροφή της στην Α1 μετά από πολλά χρόνια…

Στο πλαίσιο αυτό επιδιώκει ένα νικηφόρο ξεκίνημα.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΝΟ Χανίων: «Υπάρχει θέληση και όρεξη στην ομάδα και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι

να φέρουμε τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στην Α1 μετά από πολλά χρόνια. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι και πέρυσι δεν τα καταφέραμε για πολύ λίγο. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Φέτος τα κορίτσια είναι πιο έμπειρα και νομίζω ότι σε συνδυασμό με κάποιες προσθήκες στο ρόστερ πως θα τα καταφέρουμε».

Αναλυτικότερα η αποστολή έχει ως εξής: Κυριακοπούλου, Πασβάντη, Τρουλάκη, Κουνδουράκη Αγ., Κουνδουράκη Αικ., Γλυνιαδάκη, Περδικάκη, Φουράκη, Πλουμή, Σαραβελάκη, Πενταράκη, Μαυρέλου, Μανωλιουδάκη Μαρ., Σαραβελάκη.

zarpanews.gr

The post Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΧ στην Α2 appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα