Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο: Έπεσε πάνω του καλώδιο με ρεύμα και έπαθε ηλεκτροπληξία

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται ένας ελεγκτής εισιτηρίων στην Ινδία να παθαίνει ηλεκτροπληξία από ένα καλώδιο που πέφτει ξαφνικά πάνω του, σε σταθμό του μετρό.

Το σοκαριστικό ατύχημα καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο άνδρας φαίνεται να συνομιλεί με κάποιον στην πλατφόρμα του σταθμού Kharagpur Junction, όπως μεταδίδει

η New York Post επικαλούμενη το Jam Press.

Ωστόσο, κάποια στιγμή η συνομιλία τους διακόπτεται όταν ένα καλώδιο πέφτει στο πάνω μέρος του σώματός του, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει το ρεύμα και να πέσει στις ράγες.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τελικά τον μετέφεραν με ένα φορείο.

Για καλή του τύχη, ο υπάλληλος επέζησε από το ηλεκτροσόκ με μερικά εγκαύματα. Εν τω μεταξύ, οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς τον χτύπησε το καλώδιο με το ρεύμα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο:

A freak accident – a long piece of loose cable, taken by a bird somehow came in contact with the OHE wire and the other end came down and touched a TTE’s head. He suffered burn injuries but is out of danger and under treatment – at Kharagpur station yesterday afternoon! #Accident pic.twitter.com/ObEbzd1cOF

— Ananth Rupanagudi (@Ananth_IRAS) December 8, 2022

ieidiseis.gr

The post Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο: Έπεσε πάνω του καλώδιο με ρεύμα και έπαθε ηλεκτροπληξία appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκάρει, Έπεσε,sokarei, epese