Πρεμιέρες, επιστροφές και απουσίες: Το «House of Fame» έρχεται, το «Πρωινό»… φεύγει

Κι όμως, στα μέσα Φεβρουαρίου οι πρεμιέρες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Η τηλεόραση είναι βασική επιλογή των τηλεθεατών, οι οποίοι πλέον κεκλεισμένων των θυρών βλέπουν πως το ζάπινγκ είναι κορυφαία επιλογή γι αυτό και δεν μπορεί να «ησυχάσει». Κάθε εβδομάδα γίνεται και μία πρεμιέρα και στην χειρότερη περίπτωση μία εκ βάθρων αλλαγή σε όποια εκπομπή δεν «περπατάει» στον πίνακα τηλεθέασης.

Από σήμερα Δευτέρα, όλα και πάλι δείχνουν να αλλάζουν σε ζώνες σημαντικές. Το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, το οποίο το τελευταίο

διάστημα σημειώνει εξαιρετική πορεία τόσο σε αριθμούς αλλά και σε περιεχόμενο, με υποδειγματική διαχείριση του #metoo, κατεβάζει ρολά λόγω δύο κρουσμάτων κορονοϊού σε βασικούς συνεργάτες της εκπομπής. Ηδη πραγματοποιήθηκαν τεστ σε όλη την ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες και δεν εντοπίστηκαν άλλα κρούσματα, ωστόσο θα γίνει κι άλλος έλεγχος τις επόμενες ημέρες. Η εκπομπή δεν θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι ο κίνδυνος θα έχει περάσει.

Από την άλλη, προς Φάληρο πλευρά, οι πρεμιέρες και οι αλλαγές συνεχίζονται και την Δευτέρα κάνει πρεμιέρα το πολυσυζητημένο σόου του ΣΚΑΪ, «House of Fame» με ένα μεγάλο σε διάρκεια επεισόδιο λόγω πρεμιέρας το οποίο ξεκινά στις 17.15 και φτάνει ως τις 19.45. Από την Τρίτη το μουσικό ριάλιτι θα προβάλλεται στις 18.15 ενώ το live της Παρασκευής στις 21.00. Εκεί θα αλλάζει το σκηνικό και με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα, οι σπουδαστές τους οποίους θα γνωρίσει αύριο το κοινό, θα διαγωνίζονται ενώπιον της κριτικής επιτροπής η οποία αποτελείται από τους Φοίβο, Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή και Γιώργο Αρσενάκο.

Την επόμενη Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου θα γίνει και η εξ αναβολής πρεμιέρα του «Your face sounds familiar» στις 21.00 στον ΑΝΤ1. Λόγω κρούσματος κορονοϊού, το λαμπερό σόου με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου και κριτική επιτροπή τους Τάκη Ζαχαράτο, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κωστή Μαραβέγια και Μιχάλη Ρέππα αναβλήθηκε για μία εβδομάδα και πλέον όλα είναι έτοιμα για να αλλάξουν τα Κυριακάτικα βράδια.

Η αρένα του prime time

Και μπορεί μέχρι στιγμής οι «Αγριες Μέλισσες» και το «Survivor» να δείχνουν άτρωτοι στα χτυπήματα των αντιπάλων, όμως από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει και στο «Master Chef» στο Star, οι παίκτες θα παίξουν με άλλους όρους καθώς έχουν μπει στο σπίτι και η ίντριγκα χτυπάει κόκκινο. Το πραγματικό ριάλιτι τώρα αρχίζει και αποδεδειγμένα το μαγειρικό σόου γνωρίζει καλά πώς γίνεται. Ηδη από την Παρασκευή η τηλεθέαση ανέβηκε σημαντικά με τα πρώτα δείγματα να είναι θετικά, μετά από μία σχετικά χλιαρή έναρξη των οντισιόν, οι οποίες λόγω κορονοϊού έγιναν με διαφορετική συνθήκη, όχι και τόσο ελκυστική.

Αξιοσημείωτη εξάλλου είναι η πορεία του νέου σίριαλ του Star «Ερωτας με διαφορά», το οποίο κατέκτησε το δυναμικό κοινό που του χαρίζει σε κάθε προβολή ένα 20%.

Όμως για να μιλήσουμε ουσιαστικά, η μάχη θα κορυφωθεί σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Φεβρουαρίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του νέου σόου του Alpha, «Battle of the couples». Λίγες εβδομάδες αργότερα μπαίνει και η «Φάρμα» του ΑΝΤ1 στην αρένα και τότε πραγματικά οι επιδόσεις και οι προτιμήσεις θα έχουν τέτοιο ενδιαφέρον όσο δεν είχαν πέντε χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης μαζί!

protothema.gr

The post Πρεμιέρες, επιστροφές και απουσίες: Το «House of Fame» έρχεται, το «Πρωινό»… φεύγει appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα