Καιρός: Χιονίζει ΤΩΡΑ στην Αθήνα

06:05 15/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Το «υποσχέθηκε» και το έκανε ο καιρός, ο οποίος έφερε το χιόνι στην Αθήνα, αφού οι νιφάδες του πέφτουν σχεδόν σε όλες τις περιοχές της.

Ήδη στα Βόρεια Προάστια το έχει «στρώσει», ενώ χιόνι πέφτει και σε άλλες περιοχές. Ωστόσο σε κάποιες από αυτές, όπως στα Νότια Προάστια, είναι πολύ ψιλό.

Όπως ανέλυσε στο newsit.gr ο μετεωρολόγος

Γιάννης Καλλιάνος η επέλαση του χιονιά θα επηρεάσει τις επόμενες 48 ώρες το λεκανοπέδιο και τις νοτιότερες περιοχές της χώρας.

Click4more: Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Πού χρειάζονται αλυσίδες 

Ο Γιάννης Καλλιάνος εξηγεί πως «μέσα στη νύχτα οι χιονοπτώσεις θα επηρεάζουν πλέον τις ανατολικότερες περιοχές της χώρας όπως για παράδειγμα από το Πήλιο και νοτιότερα, την περιοχή της ανατολικής και νότιας Θεσσαλίας, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τα πολύ ανατολικά, βορειοανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου και βεβαίως τις πιο ορεινές περιοχές των Κυκλάδων και της Κρήτης».

Ωστόσο, αυτές οι χιονοπτώσεις θα διατηρηθούν μέχρι και την Τετάρτη το πρωί στις ίδιες περιοχές και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη του καιρού για την περιοχή της ανατολικής Στερεάς και φυσικά της Αττικής.

To άρθρο Καιρός: Χιονίζει ΤΩΡΑ στην Αθήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα