«Πιάστηκε το χέρι μου» – Οι μαθητές των Χανίων σχολιάζουν τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων | Videos

Συνεχίζουν τον αγώνα των Πανελλαδικών εξετάσεων οι μαθητές της Γ’ Λυκείου στα Χανιά για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια.

Σήμερα οι μαθητές εξετάστηκαν στα μαθήματα των Αρχαίων, των Μαθηματικών και της Βιολογίας.

Το zarpanews.gr, βρέθηκε στο 3ο ΓΕΛ Χανίων, και συνομίλησε με μαθητές οι οποίοι εξέφρασαν την άποψή τους σχετικά με τα θέματα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Αρχαία

Βατά

χαρακτήρισαν τα θέματα που έπεσαν στα Αρχαία η Μερόπη τα χαρακτήρισε βατά σε ό,τι αφορά το γνωστό. Το άγνωστο το χαρακτήρισε απαιτητικό αλλά σε λογικά πλαίσια.

Από την άλλη η Εμμανουέλα βρήκε εύκολο το διδαγμένο κείμενο, ενώ σε ότι αφορά το αδίδακτο, βρήκε κάποια δυσκολία αλλά θεωρεί εύκολες τις ασκήσεις.



Μαθηματικά

Δυσκολεύτηκαν αρκετά οι μαθητές στα Μαθηματικά που έδιναν σήμερα.

Ο Γιάννης θεώρεί πως τα θέματα των μαθηματικών ήταν δυσκολότερα από άλλες χρονιές. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος με τις επιδόσεις του.

Ο Μάριος βρήκε δύσκολα τα θέματα, αλλά περίμενε να είναι περισσότερο εύκολα. Θεωρεί ότι για να μπορέσει κάποιος να λύσει τα θέματα θα πρέπει να είναι αρκετά διαβασμένος.

Ο Βαγγέλης περίμενε να γράψει καλύτερα στην σημερινή εξέταση. Βρήκε δύσκολο το Γ΄θέμα της εξέτασης. Τα πρώτα δύο θέματα που αφορούσαν τη θεωρία τα χαρακτήρισε βατά.

Ο Στέλιος από την άλλη, βρήκε πολύ εύκολα τα θέματα των μαθηματικών ενώ δε δυσκολεύτηκε καθόλου με τις ασκήσεις και τη θεωρία.

Η Ειρήνη και η Μαρία θεώρησαν τα θέματα βατά. Η δυσκολία τους φάνηκε μέτρια. Η Μαρία δεν πρόλαβε να αναπτύξει κάποια από τα θέματα λόγω περιορισμένου χρόνου.

Ένας άλλος μαθητής θεώρησε τα θέματα μη αναμενόμενα, αλλά αρκετά εύκολα. Ο ίδιος ήταν καλά προετοιμασμένος αλλά θεωρούσε πως ένας μέτριος μαθητής μπορούσε να γράψει.

Μιά άλλη μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ, χαρακτήρισε τα θέματα κλιμακωτά και θεωρεί ότι ένας καλά διαβασμένος μαθητής μπορούσε να ανταποκριθεί ενώ είναι ευχαριστημένη από την απόδοσή της.

Ακόμα ένας μαθητής, τα βρήκε βατά, αλλά με δυσκολίες. Περισσότερο ζορίστηκε με το τελευταίο θέμα.

Τέλος, άλλη μια υποψήφια περίμενε πιο δύσκολα τα θέματα, τα οποία είχαν διαβαθμισμένη δυσκολία.

Βιολογία

Σε ό,τι αφορά τη Βιολογία τέλος, ο Κυριάκος χαρακτήρισε τα θέματα απαιτητικά. Στα θέματα μπορούσαν να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν διαβάσει και όσοι ήταν συγκεντρωμένοι.

zarpanews.gr

The post «Πιάστηκε το χέρι μου» – Οι μαθητές των Χανίων σχολιάζουν τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων | Videos| Videos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πιάστηκε, Χανίων, Πανελλαδικών Εξετάσεων | Videos,piastike, chanion, panelladikon exetaseon | Videos