Δίκη Δώρας Ζέμπερη: Η οικογένειά της ζητά τους «πραγματικούς δολοφόνους» – Τη σκότωσαν «για υπόθεση της δουλειάς»

Την πεποίθηση ότι η Δώρα Ζέμπερη δεν δολοφονήθηκε για να της κλέψει ο δράστης της τσάντα αλλά για άλλους λόγους εξέφρασαν τα μέλη της οικογένειας της 32χρονης, ζητώντας τη διενέργεια έρευνας. Ο πατέρας της άτυχης εφοριακού, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο Β’ νεκροταφείο τον Οκτώβριο του 2017, σε υψηλούς τόνους, ζήτησε από το δικαστήριο να βρει τους πραγματικούς δολοφόνους, να ερευνήσει ποιοι βρίσκονται πίσω από τη στυγερή δολοφονία της κόρης του, για την οποία έχει καταδικαστεί σε δύο φορές ισόβια ο Εμμανουήλ Σοροπίδης.

«Το παιδί το σκότωσαν από υπόθεση της δουλειάς. Ο δολοφόνος κατηγόρησε

γνωστό μεγαλοδικηγόρο ότι τον πλήρωσε για να τη σκοτώσει. Τι κάνατε με αυτό; Φέρτε εδώ τους πραγματικούς δολοφόνους. Αυτός είναι πιόνι. Εγώ πιστεύω ότι στη δουλειά της ξέρουν» είπε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, υποστηρίζοντας ότι η κόρη του δολοφονήθηκε «επειδή είχε στα χέρια της υποθέσεις της λίστας Λανγκάρντ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η μητέρα της Δώρας, η οποία κατέθεσε ότι η κόρη της ήταν φοβισμένη και ήθελε να φύγει από το συγκεκριμένο τμήμα της εφορίας.

«Είχε κάνει κάποια αίτηση για να έρθει πιο κοντά στο σπίτι. Είχε αρκετή δουλειά και την είχαν φορτώσει με όγκο υποθέσεων. Η αίτηση έγινε δεκτή, αλλά τελικά δεν άλλαξε τομέα επειδή οι συνάδελφοι της ήταν καλοί. Βέβαια, κάποια στιγμή μου είχε πει ότι είχε δεχθεί απειλές ο προϊστάμενος της. Δεν πιστεύω πως έγινε για να της πάρει τα πέντε ευρώ και την τσάντα. Την παρακολουθούσε μάθαμε, γύριζε γύρω από το σπίτι μας. Δεν είμαι σίγουρη ότι το έκανε για να πάρει ναρκωτικά. Μπορεί κάποιος να τον έβαλε να το κάνει. Γιατί μου σκότωσε το παιδί μου;».

Τη σκυτάλη πήρε η αδελφή της Δώρας, η οποία είπε ότι έβλεπε το θύμα φοβισμένο, ότι δεν ήθελε να βγαίνει έξω και πως κάτι συνέβαινε στη δουλειά της.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, μια γειτόνισσα και φίλη της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη κατέθεσε ότι είχε δει τον καταδικασθέντα Σοροπίδη να κυκλοφορεί στη δρόμο του σπιτιού με μία μαύρη BMW.

«Όταν τον είδα θυμήθηκα το πρόσωπο. Κυκλοφορούσαν και δυο περίεργοι τύποι, 20 μέρες νωρίτερα, στο δρόμο και θυμάμαι να το λέω στον άντρα μου, ότι αυτοί είναι κάθε μέρα εδώ».

Μπουζιάνης: «Τα χτυπήματα δείχνουν πρόθεση να σκοτώσει»

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, εξηγώντας: «Ο θάνατος προήλθε από τις κακώσεις στον θώρακα. Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά επιβεβαιώνω όσα αναφέρω στην έκθεση μου. Ήταν επικεντρωμένα. Οπωσδήποτε υπήρχε βιαιότητα και μορφολογικά και τοπογραφικά ήταν όλα συγκεντρωμένα στο θώρακα και την καρδιά. Το που τοποθετούνται τοπογραφικά τα χτυπήματα δείχνει ότι υπήρχε η πρόθεση να σκοτώσει. Γνωρίζουμε ότι όταν χτυπάς στον θώρακα μπορεί να αποβεί θανατηφόρο».

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο προϊστάμενος της εφοριακού στη ΔΟΥ Πειραιά, ο οποίος υποστήριξε ότι οι υποθέσεις που χειριζόταν η Δώρα ήταν απλές και πως όπου ήθελε βοήθεια ο ίδιος ήταν δίπλα της και της την παρείχε.

ethnos.gr

The post Δίκη Δώρας Ζέμπερη: Η οικογένειά της ζητά τους «πραγματικούς δολοφόνους» – Τη σκότωσαν «για υπόθεση της δουλειάς» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα