«Παρέσυρε» και τα Τρίκαλα ο «τυφώνας» ΟΦΗ | Video

Με το αγαπημένο του αποτέλεσμα, το 3-0, ο ΟΦΗ νίκησε και τα Τρίκαλα, για την 21η αγωνιστική της Football League. Αυτή ήταν η όγδοη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία εξακαλουθεί και βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Έστω και με παιχνίδι περισσότερο, οι Κρητικοί πάτησαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τη στιγμή που ο Άρης

παίζει τη Δευτέρα (12/3, 15.00) με τον Εργοτέλη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τα Τρίκαλα έμειναν στους 31 βαθμούς και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετρούν μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Αυτό ήταν το πέμπτο εφετινό εντός έδρας ματς το οποίο ο ΟΦΗ κατακτά με σκορ 3-0.

Ιδανικά ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον ΟΦΗ. Ο Μάνος, ο καλύτερος παίκτης του εφέτος, έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Λεάλ με πλασέ, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε και στον Πάνο, κατέληξε στα δίχτυα, μόλις στο 5′ (1-0)! Το τέρμα αυτό, ωστόσο, δεν λειτύργησε ευεργετικά, καθώς τα Τρίκαλα ανέλαβαν τον έλεγχο του ματς. Βέβαια, μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολεύονταν να παράξουν τελική προσπάθεια.

Την ίδια ώρα οι Κρητικοί είχαν πτωτική απόδοση και μόνο στα τελευταία λεπτά του πρώτου μισού άρχισαν να… κυπνούν και πάλι, φτάνοντας όμως σε κλασικές ευκαιρίες. Στο 42′ το πλασέ του Νάστου μέσα από την περιοχή εξουδετέρωσε ο Αποστολίδης, στο 43′ το σουτ του Βουό μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 45’+1′ η κεφαλιά του Μάνου από σέντρα του Μπολάκη πέρσαε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και στο 47′ ο Αποστολίδης είπε «όχι» στην εκτέλεση φάουλ του Ντίνα. Στο 59′ ο Λεάλ παραλίγο να σημειώσει καταπληκτικό γκολ, αλλά το υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει κίπερ των Τρικάλων. Εντέλει η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 63′, από στατική φάση. Από εκτέλεση κόρνερ του Λεάλ από αριστερά, η κεφαλιά του Βαφέα από κοντά κατέληξε στα δίχτυα. Ποιος να το περίμενε ότι ο 21χρονος μεσοαμυντικός θα έφτανε και σε δεύτερο γκολ στο ίδιο ματς… Στο 69′ με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής βρήκε δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Αποστολίδη να διώξει.

Τα Τρίκαλα ήταν ανέφικτο να αντιδράσουν. Περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και αν δεν υπήρχε ο Αποστολίδης, το σκορ θα μπορούσε να φτάσει σε μεγαλύτερο επίπεδο. Στο 73′ ο τερματοφύλακας των Θεσσαλών «έβγαλε» το σουτ στο τετ α τετ του Κουτσιανικούλη, ενώ στο 74′ είπε «όχι» στον Μάνο. Στην ίδια φάση το σουτ του Κουτσιανικούλη, που είχε πάρει το ριμπάουντ, πέρασε πάνω από το δοκάρι. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν διαδικαστικά, με τον ΟΦΗ, ωστόσο, να συνεχίζει να έχει την υπεροχή και να ψάχνει και για τέταρτο γκολ. Ο Μάνος στο 83′ έκανε σουτ από θέση βολής, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 89′ η εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη πέρασε άστοχα εκτός εστίας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (15′ λ. τρ. Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Λεάλ (78′ Κοέλιο), Μάνος, Βουό (46′ Ντίνας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (70′ Ν’ Λουντούλου), Κοτσώνης, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος, Γροντής, Τσίπρας (77′ Τσιάρας), Σαχινίδης, Ζγκούρη (56′ Χιντζίδης).

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δουλγεράκης (Αν. Αττικής), Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής)

Πηγή: FL News

Keywords
Τυχαία Θέματα