Χανιά | Έκοψε την πίτα της η Παλαιόχωρα | Photos

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση της Παλαιόχωρας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Εκεί βρέθηκε ο Δήμαρχος Αντώνης Περράκης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πολύδωρος Μαρκουλάκης και Βαρδουλάκης Ιωάννης.

Σύσσωμη η αντρική ομάδα με τους προπονητές Μαγκαφίνη Δημήτριο, Γεωργιάδη Ιωάννη και Μουτάκη Διονύση, ο προπονητής των ακαδημίων μας Τσαρτσίδης Βασίλης με όλα τα παιδιά των ακαδημιών και φυσικά ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

«Να ευχαριστήσουμε τον φούρνο της οικογένειας

ΒΑΚΑΚΗΣ και τον φούρνο της οικογένειας Γιακουμάκη “ΑΝΑΤΟΛΗ”, για τις πεντανόστιμες βασιλόπιτες, το ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΟΡ, το ITALIAN FACTORY OUTLET και τον Μάρκο Χουμαδάκη και το κατάστημα ρούχων CLAXON για τα δώρα που μας προσέφεραν για τα φλουριά.

Τον Μανώλη Χαλακατεβάκη και το Ράδιο Παλαιόχωρα για τις υπέροχες μουσικές του αλλά και τον Θοδωρή Ξενάκη για τις υπέροχες φωτογραφίες του.

Ραντεβού με όλους στις 24 Μαρτίου ημέρα Σάββατο, στη μεγάλη και ετήσια χοροεσπερίδα μας με τον ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΜΒΑΚΑ και το συγκρότημά του».

Keywords
Τυχαία Θέματα