«Περίπατος» του Ολυμπιακού στα Χανιά | 4-0 τον Πλατανιά

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Το σκορ τα λέει όλα για την εικόνα του ματς. Ρομαό (14’), Μάριν (24’), Μιραλάς (35’ πεν.) και Σισέ (58’) ήταν οι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μια ημέρα μετά τα 93α γενέθλιά τους, έκαναν το καλύτερο «δώρο» στον εαυτό τους.

Από

την άλλη, ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε, ενώ στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έκανε απλή διαχείριση στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν στη 15η νίκη τους στο πρωτάθλημα ανεβαίνοντας ξανά στην 3η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου (46′ Πατράλης), Ντικαμονά, Ουές, Δημούτσος (46′ Κοροβέσης), Μάλσα, Πλιάτσικας (71′ Παπανικολάου), Ενσικουλού, Κασάλιτσα.

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρσία): Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (66′ Ζιλέ), Φορτούνης (62′ Σεμπά), Μάριν, Μιραλάς (75′ Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα