Παντελής Πετσετάκης: “Το ΠΑΣΟΚ θα φτάσει το 15%” – Τι είπε για Λοβέρδο, συνεργασίες και υποκλοπές

Στο Zarpa Radio 89.6 και τον Δημήτρη Παππά μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, Παντελής Πετσετάκης. Ο κ. Πετσετάκης ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος, καθώς δήλωσε πως το κόμμα του θα φτάσει στο 15% στις επερχόμενες εκλογές:

“Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ

θα φτάσει το 15%. Ο Νίκος Ανδρουλάκης αρθρώνει έναν ξεκάθαρο πολιτικό λόγο. Εμείς βλέπουμε, γυρίζοντας στην πιάτσα, πολλούς ανθρώπους να έρχονται στο ΠΑΣΟΚ γιατί τους πείθουν οι πολιτικές μας. Αντιλαμβάνονται την αξία των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ που εφάρμοσε τα προηγούμενα χρόνια, το ΕΣΥ, το ΑΣΕΠ. Εμείς που κατεβήκαμε, δεν κατεβαίνουμε γιατί θέλουμε κάτι, έχουμε τη δουλειά μας.”

Για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, ο κ. Πετσετάκης δήλωσε σχεδόν… αδιάφορος:

“Δεν λειτουργούμε με πολιτική μεζούρα. Υπάρχουν πράγματα και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ που συμφωνούμε. Όλοι ανακάλυψαν τώρα το ΠΑΣΟΚ και μας έχουν στο ψήσιμο, αλλά δεν έχουμε καμια έννοια.”

Ο κ. Πετσετάκης ήταν επαινετικός για τον Μάνο Τσιτσιριδάκη, ο οποίος είναι ο έκτος υποψήφιος του κόμματος στα Χανιά:

“Το ψηφοδέλτιο έκλεισε με έναν άξιο συνυποψήφιό μας, τον Μάνο Τσιτσιριδάκη, ο οποίος εκπροσωπεί την επιστημονικότητα, αρθρογραφεί, δίνει τη δική του μάχη μέσα στην κοινωνία και είναι ενεργός.”

Ο γνωστός οικονομολόγος ήταν καθησυχαστικός και για το ενδεχόμένο αναταραχής στο ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα Λοβέρδο, όταν ρωτήθηκε για τη στάση του τελευταίου απέναντι στο κόμμα:

“Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει προσφέρει στο ΠΑΣΟΚ, είναι ο φυσικός του χώρος. Νομίζω ότι θα τα δώσει όλα για τις εκλογές και οι θέσεις του απηχούν μερίδα του κόμματος. Είναι καταρτισμένος, έχει τεκμηριωμένο λόγο και έχει προσφέρει στη διαδρομή του”.

Ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ σχολίασε και την υπόθεση των υποκλοπών, τονίζοντας ότι απαιτείται ενίσχυση των θεσμών:

“Αδικούν τον Νίκο Ανδρουλάκη όταν έχει αναδείξει το θέμα των υποκλοπών ως μέγιστο πολιτικό γεγονός. Το έχει κάνει με κάθε τρόπο, χρησιμοποιώντας όλα τα θεσμικά εργαλεία. Ο αρχηγός μας κινείται με καθαρά πολιτικούς όρους και πρόσφατα, όταν ζήτησε από την εισαγγελία την επίσπευση της υπόθεσης, το έκανε θεσμικά. Εμένα με χαροποιεί ότι σηματοδοτεί την ενίσχυση των θεσμών. Δεν νοείται να είμαστε στην ΕΕ και η ΕΥΠ σε ένα βράδυ να πηγαίνει να διοικείται από τον πρωθυπουργό.”

Ακόμα ο κ. Πετσετάκης αναφέρθηκε στην τροπολογία για την ασθένεια των λογιστών που κατατέθηκε τη νύχτα της Τετάρτης από την κυβέρνηση:

“Χθες κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή για την ασθένεια λογιστών που είναι μεγάλη υπόθεση για μας. Εμείς οι λογιστές έχουμε αυτό το αίτημα, όταν ασθενούμε και περνάει η προθεσμία κατάθεσης δήλωσης, να παίρνει ο πελάτης παράταση ενός ως τρεις μήνες. Σήμερα οι λογιστές και οικονομολόγοι έχουν απηυδύσει. Όλα όσα διανέμονται, περνούν από τα λογιστικά γραφεία και δεν προλαβαίνουμε πια. Το ΠΑΣΟΚ έχει τοποθετηθεί ότι πρέπει πράγματα να γίνονται με αυτόματο τρόπο, όπως για παράδειγμα κάποια επιδόματα”.

zarpanews.gr

The post Παντελής Πετσετάκης: “Το ΠΑΣΟΚ θα φτάσει το 15%” – Τι είπε για Λοβέρδο, συνεργασίες και υποκλοπές appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα