Πάνω από 3.000 άνθρωποι θα τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο Αρκαλοχωρίου

Ο ημιμαραθώνιος Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου την Κυριακή 1η Οκτωβρίου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ενασχόληση με τον μαζικό αθλητισμό με στόχο την διάδοση του εθελοντισμού, αλλά και της κοινωνικής προσφοράς.

Αυτό τονίστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου στη Περιφέρεια Κρήτης

από τους συνδιοργανωτές του αγώνα–Περιφέρεια Κρήτης, Αθλητικός Σύλλογος Υγείας (ΑΘΛΗ.Σ.Υ.),Δήμος Μινώα, Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου- που πραγματοποιείται με επιτυχία με συμμετοχές που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 3.000 από την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Στη συνέντευξη Τύπου, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Μινώα-Πεδιάδος Ζαχαρία Καλογεράκη, του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκου Συριγωνάκη, του Προέδρου του συλλόγου ΑΘΛΗ.Σ.Υ. Γιώργου Αλεβιζάκη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανόλη Αλιφιεράκη έγινε εκτενής αναφορά στην διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου Κρήτης και στις διαστάσεις-μηνύματα που στέλνονται για την ενασχόληση με τον μαζικό αθλητισμό, τον εθελοντισμό, ευρύτερα την κοινωνική προσφορά.

Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία Stoiximan, την οποία εκπροσώπησαν οι κ.κ. Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος Δ.Σ. και Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας. Όπως ανέφεραν, η Stoiximan,στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και παράλληλα με τη χορηγική στήριξη του αγώνα, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκστρατεία σε όλη την Κρήτη,διαθέτοντας το περίπτερό της ως κέντρο ενημέρωσης και δειγματοληψίας για εθελοντές δότες του Μυελού των Οστών από εκπροσώπους του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν η κα Μαρία Ευστρατίου και Κώστας Παπαρδέλας.
Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι θα είναι 21 χιλιόμετρα και για τέταρτη χρονιά θα γίνουν παράλληλοι αγώνες δρόμου ArkalochoriStreetRun 5χλμ – 10χλμ και 1000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.

cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα