Οι Χανιώτες που έτρεξαν μαραθώνιο πάνω στον πάγο σε λίμνη της Νορβηγίας | Photos

Δύο Χανιώτες μαραθωνοδρόμοι έτρεξαν πάνω στον πάγο στην παγωμένη  λίμνη Tisleifjorden της Νορβηγίας, συμμετέχοντας στον Frozen Lake Marathon

Πρόκειται για τον γνωστό Χανιώτη κομμωτή Βαγγέλη Περράκη και τον φίλο του, επίσης Χανιώτη Γιάννη Ηλιάκη. Οι δυο τους συμμετείχαν στη διοργάνωση ανάμεσα σε 90 συμμετοχές.

Ο Βαγγέλης Περράκης, ο οποίος έχει τρέξει σε 12 μαραθώνιους στις πέντε ηπείρους, κατάφερε να τερματίσει στην 32η θέση διανύοντας 42.195 χιλιόμετρα σε χρόνο 4:50:54 .

Ο Γιάννης Ηλιάκης, κι αυτός με αρκετές συμμετοχές στο βιογραφικό του κατάφερε να τερματίσει

στην 48η θέση διανύοντας την ίδια απόσταση σε χρόνο 5:40:26.

Και οι δυο συνεχίζουν να τρέχουν σε αρκετές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο, δίνοντας πάντα τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Βαγγέλης αυτή την περίοδρο τρέχει στους Six Major Marathon’s, έχοντας ολοκληρώσει εκείνους του Τόκιο, του Βερολίνου και του Λονδίνου, έχει βάλει στόχο να τρέξει και στις διοργανώσεις σε Σικάγο, Βοστώνη και Νέα Υόρκη.

Ο Γιάννης, έχει τρέξει σε δύο μαραθωνίους των 70 χιλιομέτρων, έναν των 100 χιλιομέτρων, σε τρία Half iron man και σε ένα Full iron man μαραθώνιο.

Δείτε φωτογραφίες από τον μαραθώνιο:

The post Οι Χανιώτες που έτρεξαν μαραθώνιο πάνω στον πάγο σε λίμνη της Νορβηγίας | Photos| Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα