Νίκη αγνοείται για Πλατανιά | Μέτριο παιχνίδι και «κουλούρια» με Κέρκυρα στα Περιβόλια

Σε ένα ματς που οι καλύτερες φάσεις σημειώθηκαν στο β’ μέρος, Πλατανιάς και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 στα Περιβόλια και έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, η χανιώτικη ομάδα παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ακόμα ένα κακό ημίχρονο πραγματοποιήθηκε για τη φετινή Super League στα Περιβόλια. Ο Πλατανιάς δεν «πατούσε» καλά, ούτε έβρισκε χώρους, αφού η Κέρκυρα τους είχε κλείσει. Η μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 28’, αλλά ο Κοκκαλάς είπε «όχι» στον Επστάιν, ο οποίος βγήκε φάτσα με τον Χανιώτη τερματοφύλακα.

Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο 45λεπτο ο Πλατανιάς, με τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου να πηγαίνουν πρώτοι στις μονομαχίες, αλλά να κάνουν πολλά λάθη, με το κέντρο να μη λειτουργεί σωστά, ενώ πολλά λάθη έκαναν και οι φιλοξενούμενοι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 64’ και ήταν για τον Πλατανιά. Ο Γιαννακόπουλος έστειλε την μπάλα πάνω στον Ντεβέσα, ο Ισπανός τον απέφυγε και έχοντας κενό ολόκληρο το τέρμα, επέλεξε να σουτάρει στο κέντρο, όπου η μπάλα σταμάτησε στο κορμί του Σιόντη, ο οποίος βρισκόταν πάνω στη γραμμή.

Στη συνέχεια, και πιο συγκεκριμένα, στο 75’, η χανιώτικη ομάδα έχασε ακόμη μία καλή ευκαιρία για να κάνει το 1-0. Ο Στάθης βρήκε τον Ενσικουλού, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής, έκανε το γυριστό, με την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ. Έτσι, το 0-0 έμεινε έως το τέλος, με τον Πλατανιά να μην καταφέρνει να παίρνει ούτε στην τέταρτη αγωνιστική τη νίκη.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης (41’ λ.τρ. Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (76’ Γκρζέλτσακ), Κοροβέσης (82΄Στόιτσεφ), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούτνικ.

Στον πάγκο: Κασωτάκης, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Παπανικολάου.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σοϊλέδης, Γκόμες, Παμλίδης, Σπίνουλας, Ντουαλά (69΄Ζορμπάς), Σιόντης, Ιωάννου (46’ Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (89′ Κοντός), Γρομητσάρης.

Στον πάγκο: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Μπάουμαν, Φάμπιο.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα