Νέα σοκαριστικά βίντεο από τη Σανγκάη: Κάνουν rapid test, με απίστευτη βιαιότητα, σε ανήλικο παιδί

Νέα σοκαριστικά βίντεο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από τη Σανγκάη τα οποία αποτυπώνουν το απάνθρωπα μέτρα που έχουν ληφθεί από τις τοπικές Αρχές με σκοπό, όπως λένε, να περιορίσουν τη διασπορά του κορoνοιού.

Βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Twitter δείχνει πώς με απίστευτη βιαιότητα ένα ανήλικο αγόρι -που πλαντάζει- στο κλάμα υποβάλλεται σε ραπιντ τεστ.

Everyday l need to have gone through this process like

this kid suffered to keep my QR code vaccine passport green.https://t.co/344siGZzJ2
I am angry and feel helpless now. pic.twitter.com/L4ff6kGVH2

— Songpinganq (@songpinganq) March 2, 2022

Την ίδια ώρα ένα άλλο στιγμιότυπο δείχνει δύο γονείς να κρατούν το ανήλικο παιδί τους προκειμένου άνδρας από ειδικό κλιμάκιο να του πάρει επίχρισμα χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

Across China , Chinese stormtroopers are breaking people’s doors to force people do mandatory Covid test now!

Chinese government not only has vaccine mandates , but also Covid test mandates.
threadhttps://t.co/BJNMl7KwwG

2022/03/19 pic.twitter.com/YpzdCuizYv

— Songpinganq (@songpinganq) March 19, 2022

Chinese government vaccination mandatory part1 pic.twitter.com/iboc2L4f9B

— Songpinganq (@songpinganq) September 4, 2021

From kids to grandparents , no one can escape from Chinese stormtroopers mandatory Covid test.

QR code vaccine passport gives Chinese government a perfect weapon to find you from the crowd if you don’t do daily mandatory Covid test.
threadhttps://t.co/VAlup7JC86 pic.twitter.com/QNiNqMZBMR

— Songpinganq (@songpinganq) March 19, 2022

Κάθε μέρα υποβάλλονται όλοι σε τεστ

Στην πόλη των 25εκατ ανθρώπων τα μέτρα ξεπερνούν κάθε αυστηρότητα. Τέτοιες σκηνές δεν θυμίζουν ούτε τις πρώτες ημέρες του lockdown στην Ουχάν.

Millions of Chinese people are lining up to do daily mandatory covid test to keep their QR code vaccine passports green.

2022/03/02 Shenzhen city China pic.twitter.com/I7dQaVqB5b

— Songpinganq (@songpinganq) March 2, 2022

Οι πολίτες περιμένουν σε τεράστιες ουρές καθημερινά ώστε να περάσουν από τον υποχρεωτικό έλεγχο. Όσοι το αποφύγουν οι Αρχές ενημερώνονται αυτόματα και τους συλλαμβάνουν αναγκάζοντάς τους με τη βία να υποβληθούν σε έλεγχο.

Chinese government will break your home to force you take a Covid test and vaccine pic.twitter.com/NHzS9pnaWX

— Songpinganq (@songpinganq) March 19, 2022

Chinese government forcing grandma take a mandatory Covid test pic.twitter.com/tD1aZCdj6v

— Songpinganq (@songpinganq) March 19, 2022

Βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνει κλιμάκιο να κάνει ραπιντ τεστ ακόμη και σε ζώα.

Circulating on Chinese social media – yet another cat being covid tested. pic.twitter.com/Gn5AEYVgWj

Edward Lawrence (@EP_Lawrence) March 31, 2022

Comunismo dictadura sanitaria :
A las mascotas les hacen test Covid en Shanghai si da positivo los asesinan para evitar contagios pic.twitter.com/N3vzwPUdmY

— itajuschile (@itajuschile) April 13, 2022

Αρπάζουν τους πολίτες μέσα από τα σπίτια τους και τους πάνε σε στρατόπεδα καραντίνας

Οι τοπικές Αρχές να μετέρχονται οποιουδήποτε μέσου προκειμένου να διασφαλίσουν πως θα περιορίσουν τη διασπορά του κορoνοιού.

Το παρακάτω βίντεο που πραγματικά σοκάρει αλλά και καταδεικνύει την καταπάτηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων δείχνει οπλισμένους άντρες, φορώντας στολές κατά της Covid να προσπαθούν να αρπάξουν πολίτη μέσα από το ίδιο του το σπίτι με σκοπό να τον μεταφέρουν στα «στρατόπεδα καραντίνας» που έχει η δημιουργήσει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διάδοσης του κορoνοιού.

Ο άνδρας που απεικονίζεται στο βίντεο είναι ένας από τους πολλούς κατοίκους της πόλης που αρνούνται να μεταβούν στα camp. Μάλιστα σύμφωνα με αναφορές οι Αρχές οδηγούν βιαίως στα στρατόπεδα καραντίνας ακόμη και ανθρώπους και με αρνητικό τεστ!

If you don’t do daily mandatory Covid test in China,you may get arrested in China. pic.twitter.com/8woexrEsuc

— Songpinganq (@songpinganq) March 7, 2022

Shanghai

If you don’t do daily mandatory Covid test
Police will come to your home force you do.

Sometimes they will arrest you and shoot you!

2022-04-13 4 a.m pic.twitter.com/Q3D89QhvSR

— Songpinganq (@songpinganq) April 13, 2022

Άνδρες με βαρύ οπλισμό, έχουν το ελεύθερο από τις Αρχές, να εισβάλουν στα σπίτια πολιτών να τους αρπάζουν, με κάθε τρόπο, και να τους οδηγούν στα στρατόπεδα.

«Είστε όλοι γκάγκστερς… Ξέρετε το αποτέλεσμα του τεστ μου. Είστε ο γ@@@ υπόκοσμος. Σας λέω βγείτε έξω», τους λέει ενώ βρίσκεται στο μπαλκόνι του πολυόροφου κτιρίου όπου στεγάζεται το σπίτι του.

Στη συνέχεια ακούγεται κάτι σαν πυροβολισμός και οι οπλισμένοι «μαχητές του κορωνοιού» βγαίνουν στο μπαλκόνι με τις ασπίδες με σκοπό να τον ακινητοποιήσουν.

«Μην σκαρφαλώνεις πάνω μου, τράβα του το πόδι», λέει κάποιος από το «ειδικό κλιμάκιο» σύμφωνα με όσα γράφουν στο twitter. Ο άνδρας αντιστέκεται σθεναρά. Κάποιος ζητάει ένα μαχαίρι και στη συνέχεια αναζητούν το όνομά του. «Το βρήκα», φωνάζει κάποιος άλλος. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο άνδρας πέφτει στο έδαφος και δεν κινείται.

«Όχι» στη χαλάρωση των μέτρων λέει ο Σι Τζινπίνγκ – «Θέλουμε δυναμική εκκαθάριση»

Η Κίνα δεν πρέπει να χαλαρώσει τα μέτρα έλεγχου και πρόληψης της COVID, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη νήσο Χαϊνάν, στο νότιο τμήμα της χώρας, όπως μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο.

Τα σχόλιά του έγιναν γνωστά ενώ η οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας, η Σανγκάη, κατέγραψε πάνω από 25.000 νέα κρούσματα κορoνοϊού. Οι τοπικές αρχές υφίστανται τεράστιες πιέσεις για να περιορίσουν τη μεγαλύτερη έξαρση της Covid στην Κίνα από τότε που εντοπίστηκε αρχικά ο ιός στην κινεζική πόλη Ουχάν στα τέλη του 2019.

Ο Σι δήλωσε ότι η Κίνα πρέπει να συνεχίσει την αυστηρή πολιτική της «δυναμικής εκκαθάρισης της COVID», προσπαθώντας παράλληλα να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο των μέτρων της COVID στην οικονομία και την κοινωνία, σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο.

protothema.gr

The post Νέα σοκαριστικά βίντεο από τη Σανγκάη: Κάνουν rapid test, με απίστευτη βιαιότητα, σε ανήλικο παιδί appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σανγκάη, Κάνουν,sangkai, kanoun