Δίκη Καρολάιν: Καταθέτει η σύμβουλος ψυχικής υγείας που έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του ζευγαριού

Με την κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν, συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη η δίκη, για τη δολοφονία της.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, είχε διαπιστώσει σοβαρά προβλήματα του ζευγαριού και φέρεται να έχει πει στην κατάθεση, που είχε δώσει στον ανακριτή ότι, στο πρώτο ραντεβού και ενώ ο πιλότος της μιλούσε για κατάθλιψη λοχείας, όταν εκείνος βγήκε από το δωμάτιο, η Καρολάιν της ζήτησε βοήθεια για να χωρίσει από τον άνδρα της.

Όπως αποκάλυψε στην ψυχολόγο η Καρολάιν, ένιωθε ότι, ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την είχε εγκλωβίσει,

ενώ φέρεται, να της είπε πως:

«Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο».

Η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση έξι μαρτύρων, μεταξύ των οποίων τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν πάει στο σπίτι του ζεύγους, στα Γλυκά Νερά, μετά το τηλεφώνημα το Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη Άμεση Δράση, περί δήθεν ληστείας στο σπίτι.

Και οι δύο αστυνομικοί Κλεάνθης Αντωνόπουλος και Χρήστος Βαρδίκος, χαρακτήρισαν το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «τέρας ψυχραιμίας».

Κατέθεσαν επίσης η ιατροδικαστής, που είχε σπεύσει στο σπίτι μετά τη δολοφονία, η γειτόνισσα και φίλη του ζεύγους και μια παιδική φίλη της Καρολάιν από την Αλόννησο.

Το ξέσπασμα της γειτόνισσας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν: «Γιατί το έκανες, γιατί;»

Συγκλονιστικός ήταν ο διάλογος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη γειτόνισσά του, Αγγελική Γερολυμάτου, στην οποία υπέβαλλε ερωτήσεις, με τις οποίες προσπάθησε να εμφανίσει στο δικαστήριο προφίλ ενός πολύ φιλόζωου και φιλόστοργου ανθρώπου.

«Γιατί σκότωσες τότε τη Ρόξυ;» ήρθε η απάντηση από τη μάρτυρα, που ήχησε σαν ράπισμα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Έχω μεγάλη οικειότητα με τη μάρτυρα», ξεκίνησε ο Μπάμπης.

Πρόεδρος: Όπως αισθάνεστε.

Κατηγορούμενος: Mε γνωρίσατε πριν από την Καρολάιν. Είπατε πριν ότι, για τα ζώα, που φροντίζατε με την Καρολάιν. Υπάρχει κάτι λιγότερο από έντονη υποστήριξη και αγάπη από την πλευρά μου, για οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Καρολάιν για τα ζωάκια;

Mάρτυρας: Δεν υπήρχε. Απλά το κάναμε μαζί με την Καρολάιν.

Κατηγορούμενος: Πριν έρθει η σύζυγός μου, το κοινό σημείο επαφής, που μας έφερε κοντά, ήταν η αγάπη που έδωσα, για τα υπόλοιπα ζωάκια της περιοχής, εκτός από το γάτο, που κουβάλησα μαζί μου; Ένα ναι χρειάζεται να πείτε, στους ανθρώπους εδώ που δεν γνωρίζουν.

Μάρτυρας: Δεν αμφιβάλλω, γι’ αυτά που λες. Αλλά εσύ σκότωσες τη Ρόξυ! Αυτό δεν το περίμενα.

Κατηγορούμενος: Αφού χάσαμε την Καρολάιν, μετά τον θάνατό της, γιατί με αγκαλιάσατε κι εσύ και ο σύντροφος σου, γιατί επί 37 ημέρες, μου δείξατε ότι, ήμουνα άνθρωπος της οικογένειάς σας;

Mάρτυρας (δακρυσμένη): Εσύ και η Καρολάιν ήσασταν η οικογένειά μας. Δεν θα σου συμπαραστεκόμασταν; Δεν πήγε το μυαλό μας ότι, εσύ τη σκότωσες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι, με δύο παιδιά, που τα είχα σαν παιδιά μου, είχε συμβεί αυτό.

Κατηγορούμενος: Ξέρεις ότι, την Καρολάιν τη λάτρευα.

Μάρτυρας: Τότε, γιατί το έκανες, γιατί;

Πρόεδρος: Δεν μπορείτε να κάνετε προσωπικό διάλογο εδώ μέσα.

Κατηγορούμενος: H ερώτηση μου είναι, εάν από την πρώτη στιγμή που με γνωρίσατε, πριν έρθει η Καρολάιν στο σπίτι, υπήρχε οποιαδήποτε συμπεριφορά μου προς την Καρολάιν, που να δείχνει τίποτα λιγότερο από σεβασμό και αγάπη;

Μάρτυρας: Όχι. Απλά αυτό που είπα είναι ότι πολλές φορές, από τον Οκτώβριο του 2020 είχες κλειστεί στον εαυτό σου. Και όταν μας έβλεπες να μιλάμε με την Καρολάιν, ήσουνα απόμακρος και της έλεγες: «Έλα μέσα».

Κατηγορούμενος: Στο ίδιο διάστημα, που με είχατε ζήσει εσύ και ο Γρηγόρης, με 4 ζωάκια στο σπίτι μας εκτός της Ρόξυ, είχαμε σώσει 10 με 15 ζωάκια με δικές μου ενέργειες; Εκτός από τη δική μας οικογένεια είχαμε φτιάξει μια άλλη οικογένεια με ζωάκια. Είχες δει ποτέ από μένα, κάτι λιγότερο από αγάπη γι’ αυτά;

Mάρτυρας: Έχεις σκοτώσει τη Ρόξυ κι αυτό είναι άσχημο.

Κατηγορούμενος: Το καταλαβαίνω.

ieidiseis.gr

The post Δίκη Καρολάιν: Καταθέτει η σύμβουλος ψυχικής υγείας που έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του ζευγαριού appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα