Να δοθεί το όνομα του Σήφη Βαλυράκη στο Σκοπευτήριο Χανίων ζητάει ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο

Να δοθεί το όνομα του Σήφη Βαλυράκη στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων θα προτείνει η Περιφέρεια Κρήτης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς το περιφερειακό συμβούλιο υιοθέτησε ομόφωνα σχετική πρόταση που κατέθεσε ο Νίκος Καλογερής:

“Η διαδρομή του Σήφη Βαλυράκη είναι γνωστή, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές της Κέρκυρας επί χούντας, ήταν μια προσωπικότητα, μαχητής για τη δημοκρατία. Υλοποίησε ένα εθνικό σκοπευτήριο που έχει συμβάλει στην εκτόνωση

των ανθρώπων, ενώ οι εθνικές ομάδες σκοποβολής απαρτίζονται από στελέχη που αθλούνται στα Χανιά, στο σκοπευτήριο. Θα θέλαμε να τιμήσουμε τον άνθρωπο αυτό και προτείνουμε να ζητήσουμε την μετονομασία του Εθνικού Σκοπευτηρίου Χανίων σε Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων “Σήφης Βαλυράκης” από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού”, είπε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων. Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι η παράταξή του συμφωνεί, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αναδειχθεί και η προσφορά του Κυριάκου Βιρβιδάκη στη διαμόρφωση του σκοπευτηρίου, ενδεχομένως με έναν πίνακα.

Ο Αλέκος Μαρινάκης δήλωσε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση συμφωνεί, σεβόμενη τη διαδρομή του Σήφη Βαλυράκη.

Ο Μιχάλης Κριτσωτάκης δεν είχε αντίρρηση, όπως και η Μερόπη Βαγιωνάκη.

zarpanews.gr

The post Να δοθεί το όνομα του Σήφη Βαλυράκη στο Σκοπευτήριο Χανίων ζητάει ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σήφη Βαλυράκη, Σκοπευτήριο Χανίων, Περιφερειακό Συμβούλιο,sifi valyraki, skopeftirio chanion, perifereiako symvoulio