Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Το πρώτο ταξίδι με το μωρό τους στα Χανιά, οι διακοπές και η βάφτιση

Το πρώτο ταξίδι τους στην Ελλάδα με την κόρη τους ετοιμάζονται να κάνουν μέσα στις επόμενες μέρες η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, μόλις δύο μήνες μετά τον ερχομό της.

Κάτι που το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς αφού θέλει να μοιραστεί τη χαρά του για τον ερχομό της κόρης του με τους πολύ δικούς του ανθρώπους.

Όπως με τον πατέρα και τον αδελφό της παρουσιάστριας οι οποίοι και ανυπομονούν να υποδεχτούν την οικογένεια στο πατρικό εκείνης, στη Νέα

Σμύρνη.

Η οικογένεια της Μαρίας Ηλιάκη δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να δει τη μικρή και γι’ αυτό όλοι ανυπομονούν να έρθουν στην Ελλάδα από την Ελβετία οι τρεις τους για να δει ο παππούς την εγγονή του και φυσικά ο θείος την ανιψιά του.

Φυσικά την ίδια ανυπομονησία έχει και η μητέρα του Στέλιου Μανουσάκη, η κυρία Κατερίνα, η οποία θέλει να κρατήσει στην αγκαλιά της το εγγόνι της που όπως έχει γίνει γνωστό θα πάρει και το όνομά της.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης μετά το πατρικό της παρουσιάστριας θα φύγουν για τα Χανιά, εκεί που η οικογένεια του γνωστού γυναικολόγου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα ώστε να περάσουν ξέγνοιαστες μέρες διακοπών.

Μετά το τέλος των διακοπών τους, οι δύο νέοι γονείς, σύμφωνα με τη Real, θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για τη βάπτιση της μικρής τους κόρης, χωρίς ακόμα να έχουν ορίσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

gossip-tv.gr

The post Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Το πρώτο ταξίδι με το μωρό τους στα Χανιά, οι διακοπές και η βάφτιση appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα